Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jázmin120 kérdése:
Szerelem vagy csak barátság?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátommal.Már 2-szer szakítottunk ,mindkét alkalommal ő.Van egy nagyon jó barátom akivel már rég ismerjük egymást.Ő szerintem szeret engem ,mert többször bevallotta, hogy többet érez irántam.Sose engedtem neki hogy közeledjen ha külön voltunk barátommal akkor se.Mióta újra összejöttem barátommal,nem beszélünk azt mondta nem tud haragudni rám,de megváltozott minden.Számomra meg hiányzik hogy nem beszélünk,és azért gondolok rá..Szerintetek?2012. jún. 25. 17:33
1/2 anonim válasza:
Csak barátság és a vele járó ragaszkodás.
2/2 anonim válasza:
barátság csak szimplán hiányzik mert élvezed a társaságát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!