Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnővel lehet újra barátság és abból megint szerelem szerintetek?
Nagyon jól megvoltunk, de közbe jött egy másik gyerek neki :S
Egyikünk se akarja azt, hogy ne lássuk egymást, így beszélgetünk nap mint nap és találkozunk hetente 1-szer. Így esetleg kialakulhat benne a felém érzett szerelme? Tudom erősnek kell lennem mikor látni fogom, de ha ezt kell elviselnem, hogy vele lehessek akkor kibírom!
Nem így kell felfogni :D Fűzd a kis csajt... De csak úgy gondolj rá ,hogy ki****ott velem ez a liba de azért megdugnám!!!
szépen felejtsd el ,hogy mennyire szereted fojtasd szépen a csábítását előbb utóbb be adja a derekat és akkor mar te fogsz kevesebbet erezni iránta !!! Meglátod jó lesz!!!
Ilyen idiótán hogy lehet valakihez vagy valamihez hozzá állni? A pasik azt hiszik, hogy a nők csak a szexre jók, holott sokkal többre. Illetve azt sem tudjátok elképzelni, hogy ez a dolog mennyire fájhat egy nőnek, mennyire a lelkébe tiporhat. Megértem, hogy a csaj se viselkedett szépen, de ezt akkor sem érdemli. Ha találkozgatni akar ő is és tartani a kapcsolatot, akkor neki is jelentesz még valamit.
első voltam
De a lánynak nem muszáj tudnia erről...
Elég ha az örökös próbálkozó lovagot latja a kérdezőnkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!