Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy végre összejöj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy végre összejöjjünk?

Figyelt kérdés

A legjobb fiúbarátomat 2 éve ismerem. Nagyon jóba vagyunk, mióta ismerjük egymást. Az van, hogy én már rég többet érzek puszta barátságnál. És hát tavaly tavasszal el mondtam neki hogy tetszik. Azt mondta maradjunk barátok, mert ritka jóbarátok vagyunk szerinte. Másoknak azt mondta hogy az szeretne lenni aki letörli a könnyeim,nem aki okozza.:') Azóta volt ősszel egy kapcsolatom.Mással. Nem volt túl hosszú, mert azóta is ő tetszik...

Múlt hétvégén volt két házibuli ahol mindketten ott voltunk. Sokszor félrehívott, tökjókat beszéltünk. Szinte csak együtt voltunk mindkettőn. Mindig tök közel ült hozzám, és tök sokszor hozzám ért..:$ Piszkálta is pár haverja,hogy néhány napon belül kint lesz FB-on hogy kapcsolatban vagyunk. Ő mosolygott ezen.

Pár hét múlva megyünk egy táborba,ami ki......jóóóó szokott lenni. :DD

Nem tudom..szerintem ott nyomulhatnék.. szerintetek? :)

16/L

2012. jún. 26. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt beszéld meg vele,hogy miért nem akar pontosan összejönni veled.Mert nem csak annyi a történet amit ő elmondott.
2012. jún. 26. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, a tábor, mindenképpen jó ismerkedésre. Szerintem sokszor próbálj meg vele kettesben lenni.Flörtölj vele! Aztán, ha ott az alkalmas pillanat, csókold meg! de csak ha nagyon alkalmas az a pillanat! :)
2012. jún. 26. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A jelek vagy arra mutatnak, hogy Ő is többet érez barátságnál és nem meri elmondani, mert régen visszautasított és azt hiszi, hogy már kiszerettél belőle (kapcsolatod simán adhatott okot erre), vagy egy nagyon erős barátságra utalnak. Én a táborban felhoznám ezt a témát, aztán ott eldől, hogy mit akar tulajdonképpen tőled, barátság vagy szerelem.
2012. jún. 28. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2012. jún. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!