Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy végre összejöjjünk?
A legjobb fiúbarátomat 2 éve ismerem. Nagyon jóba vagyunk, mióta ismerjük egymást. Az van, hogy én már rég többet érzek puszta barátságnál. És hát tavaly tavasszal el mondtam neki hogy tetszik. Azt mondta maradjunk barátok, mert ritka jóbarátok vagyunk szerinte. Másoknak azt mondta hogy az szeretne lenni aki letörli a könnyeim,nem aki okozza.:') Azóta volt ősszel egy kapcsolatom.Mással. Nem volt túl hosszú, mert azóta is ő tetszik...
Múlt hétvégén volt két házibuli ahol mindketten ott voltunk. Sokszor félrehívott, tökjókat beszéltünk. Szinte csak együtt voltunk mindkettőn. Mindig tök közel ült hozzám, és tök sokszor hozzám ért..:$ Piszkálta is pár haverja,hogy néhány napon belül kint lesz FB-on hogy kapcsolatban vagyunk. Ő mosolygott ezen.
Pár hét múlva megyünk egy táborba,ami ki......jóóóó szokott lenni. :DD
Nem tudom..szerintem ott nyomulhatnék.. szerintetek? :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!