Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A viszonzatlan szerelem miatti fájdalom mikor múlik el végre? Mással iss előfordult? Bár biztosan.

Figyelt kérdés
Van egy srác, három évvel fiatalabb nálam. Szinte elsőre beleestem, de tényleg, ilyen már egyszer előfordult velem, akkor csalódtam. Most úgy vettem észre, ő iss érdeklődik iránta, nézett, odajött beszélgeetni, naponta négyszer rámköszönt...aztán közölte, hogy szerinte nem csak barátkozni akarok, mikor ráírtam chaten, de nem az ő stílusa vagyok. Ez volt kb három hónapja. Kezdtem rajta túllépni, azt hittem legalábbis, mikor egy hétig nem láttam a suliban, jól éreztem magam, de mikor meg újra láttam, megint elkezdett kicsit fájni a szívem. Képtelen vagyok elengedni teljesen, amikor csak tudom, látni akarom, olyan mint a drog, nem tudok leszokni róla...mással is volt már ilyen? Hogy engedjem el? Van erre valami jó tanács?

2012. jún. 8. 17:47
 1/5 TOMAtm ***** válasza:
sport és pia.emelve a dózist ha nem múlik :)
2012. jún. 8. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
többmillió embertársad érez így, a világ mégis még mindig forog
2012. jún. 8. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagyd hogy rád találjon a szerelem. ;) Most ne Te keresd az igazit, majd ő megkeres.
2012. jún. 8. 18:23
 4/5 anonim válasza:
Figyelj:) velem is most kb. ugyan ez a helyzet, csak a srác nem fiatalabb 3 évvel, hanem idősebb! Én is folyton látni akartam/akarom! Chaten mi is folyton beszélgettünk, bókolt stb.. szóval elérte h belezúgjak, most pedig csak barátként tekint rám! Próbáld meg lekötni magad valamivel ami érdekel, menny el bulizni,szórakozni, a lényeg h rá se gondolj:) És egy jó tanács, Ne állj sorba olyanért aki semmibe néz, miközben másnál első lehetnél:) Fel a fejjel!!;)
2012. júl. 7. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már sokkal jobban vagyok, persze még gondolok rá, de nem annyit. Utolsó, teljesen igazad van, nem érdemes olyan után menni, aki nem vesz észre, ezt most megtanultam egy életre...
2012. júl. 14. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!