Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kihevern egy szakítást?
Szia!
Hát elég nehéz időszak ez...
Természetesen el lehet felejteni, akármilyen szerelem volt, csak idő kell hozzá.
Az, hogy mennyi, az változó, karakterfüggő.
Őt már nem érdekled, akkor gondolom egyértelmű, hogy ennek itt vége, és soha többé nem lesztek már együtt?! :)
Járj el a haverokkal/barátnőkkel, és próbáljatok meg ne róla beszélni.
Szerintem(ahogy én megéltem) ilyenkor egy másik kapcsolatba nem szabad belefutni, mert rá fog emlékeztetni és nem az aktuálist fogod szeretni, hanem az exet. Szóval csak a társaság, a szórakozás, semmiképp nem az otthon sírdogálás, emlékezések! Ha ezeket be tudod tartani, és természetesen a barátok is segítenek ebben, akkor nem lesz egy hosszú folyamat! :) Máskülönben igen....
Hm, nekem eddig csak egy barátnőm volt. Vele voltam (vergődtem) 2 hónapot. Nagyon szerettem, fél év kellett, hogy kiheverjem de az idő mindent helyrehozott :D
Nem hittem volna, de tényleg így van.
Fel a fejjel!:P
1. ,,Természetesen el lehet felejteni, akármilyen szerelem volt, csak idő kell hozzá. "
Nem lehet elfelejteni, nem pc, hogy format C, aztán ennyi volt. Nem lehet kitörölni, mert az életed részét képezte. mindig megmarad, csak túl tudsz rajta lépni. idővel!
Ez egyénfüggő. Nekem tavaly október elején lett vége egy éves kapcsolatnak, azóta nem tudom kiheverni, csak nagyon lassan enyhülnek az érzések (3 hónapja). Valakinél egy hét, egy hónap, de valakinél akár évek is kellenek, mire átengedi magát egy újabb kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!