Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túlélni egy szakítást? Te hogy élted túl?
Pár napja lett vége nekem is. 2.5 éves kapcsolat, és elég bonyolult volt a vége. Eléggé rossz érzés, DE ilyenkor csak akkor fogod jól érezni magad, ha lekötöd magad valami mással, bármivel, csak ne gondolj az egészre. Én is próbálom azt tenni, habár most feszít legbelül a fájdalom.
Amúgy ha akarod megírhatod privátban az msn címedet, aztán elbeszélgethetünk. Ilyenkor az ember magányosnak érzi magát, pont mint én is :)
Aztán nem tudok sok mindent a korodról, vagy az érdeklődési körödről, de elég jól le lehet magadat kötni online játékokkal, bár ez kortól függetlenül igaz lehet, főleg akkor, ha nem egyedül vág bele az ember.
Nem igazán szakítás volt, de szerettem annyira mintha az lett volna. Idővel, csináld mindig ami jól esik... Orbáncfű, macskagyökér, szelén, b komplex hasznos, hogy ne depizz be és ne őrülj meg, na meg a sok alvás vagy sport. Barátok nekem nem segítettek, az segít ha kiírom magamból, meditálok.
www.meditacioim.blogspot.com
Nekem mindig segítettek akármilyen szarul is voltam.
Hát én valószínűleg jobban viselem akkor, mint te, de ez csak amiatt van, mert velem szakítottak már cirka 4-szer, és bizony mindet megszenvedtem.
Amúgy visszatérve ne csak lekösd magad, de ha lehet (habár ez a legnehezebb az egészben, iszonyú nehéz lesz ez a döntés, már ha megbírod tenni) kérd meg, hogy töröljön/blokkoljon facebookon (gondolom te se akarnád látni, ha összejönne valakivel), ugyanígy töröljön/tiltson msnen. Lehetőleg törölje a számodat, és viszont.
Szóval én már átestem azon párszor, hogy reggeltől estig az msnt néztem, meg ilyesmi. Habár persze ez nem megoldás a problémára, hiszen sunyi módon csinálhatsz másik facebook felhasználót is, és nézegetheted, de remek visszatartó erő.
Azért lényeges, hogy ezt ő tegye meg, mert te úgyis elgyengülnél. Minél több akadályt állítasz magad elé azért, hogy ne pillants bele a további életébe, annál könnyebb lesz feldolgozni.
Legalábbis én ezt csináltam. Amúgy hallom, hogy még tanulsz (feltételezem felsőoktatásban), akkor egy korosztály lehetünk. Szóval még mindig áll az ajánlatom, hogy megírhatnád az msn címed privát üzenetként, de bevallom azért, mert eléggé egyedül érzem magam most én is, de ha már ezzel segíthetek rajtad is, az nem lenne rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!