Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túlélni egy szakítást? Annyira fáj!
Szia!
Elhiszem és megértem, hogy nagyon fáj. Számomra ma is hatalmas tüske a szívemben a tavaly februári szakítás. Mindenki másképp éli meg, és mindenki másképp éli túl.
Én sok zenét hallgattam, rengeteget írtam a naplómba, kiírtam magamból a fájdalmat.
Társaságba nem jártam, úgy éreztem, hogy egyedül kell lennem ahhoz, hogy tisztázzam magamban a dolgokat, és le tudjam zárni valamennyire a múltat.
Csináld azt, ami jól esik, de semmiképpen se kezdj új kapcsolatba, azzal saját magadnak ártasz. Tapasztalat.
Sok sikert!!!
Csak azt tudom mondani hogy foglald le magad és a gondoltataidat.Sportolj,hallgass zenét, keress új hobbit, egyél csokit(mert ugye endorfin:)), hajtogasd magadban hogy elmulik, de azért beszélj valakivel akiben megbizol:)
és kitartás!!!
1. Minden kommunikációt megszakítasz vele. Nem látod, nem beszélsz vele soha többet.
2. Bőgd ki magad, ha éppen kell, és arra van szükséged.
1. keruld a kapcsolatot vele, ne keresd, ne hivogasd, stb.
2. probald lekotni magad amennyire csak lehet, hogy ne a szakitas koruli gondolatok kinozzanak folyamatosan.
Nalam a legdurvabb idoszakban a hosszu setak segitettek, es minden alkalmat kihasznaltam hogy tarsasagban legyek. Ott muszaj volt egy kis hatarozottsagot magamra eroltetni, ami segitett a gondolatok eltereleseben. Estenkent, egyedul, elalvas elott meg ivas segitett ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!