Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell túlélni a szakítást?
19
áhh folyton sírni tudnék, nem bírok beletörődni:(
Nagyon szar, velem 6 hónapja szakítotott, esküszöm neked, egyre sz@rabb... Először azt hittem, csak az eleje nehéz, de ha tényleg szereted, és életed legnagyobb szerelmét vesztetted el+ ragaszkodó típus vagy, akkor lehetetlen. De általában ha az egyik fél még ilyen mértékben érez a másik iránt, akkor azért amásiknak se lehet olyan közömbös a dolog:)
Sok sikert a visszaszerzéshez! :D
Érdekes, hogy az ilyen kérdésre mindig olyan válaszok jönnek, hogy sehogy, én is épp átélem, vagy jönnek a tipikus közhelyes tippek, amik csak annak jönnek be, aki nem is igazán szerelmes.
Csatlakozom az első csoporthoz. Közel 6 hónapja fogalmam sincs, hogy hogy kellene élni. Csak vegetálok, pedig nem vagyok már tini =(
nehéz, sőt inkább nem lehet tanácsot adni, mert minden ember máshogy viseli. Engem pl nem hat meg a szakítás, könnyen túlteszem magam rajta.
kitartást
21F
Nincs rá jó recept, de én mindig arra gondolok, hogy nem ő volt az igazi! Bármennyire is beleestem és megszerettem, ha neki nem számítok, nem vagyok fontos, akkor nem ő az igazi..
A közhelyekben is van valami, legalábbis abba, hogy ne zárkózz be, élj, szórakozz, legyél a barátaiddal, foglald le magad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:10
"nagyjából úgy mint Bear Grylls!"
ez hatalmas :). én is padlón vagyok most egy lány miatt, de pl. az ilyen kis iróniák segítenek túltenni magamat rajta. esetleg olvasd el ezt az oldalt: [link] .
üdv, és kitartás!
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!