Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túlélni a szakítást, ha nap mint nap látod?
a szükséges túlélőcsomag:
- 1 baseballütő
- 1 paintball puska
- 2 roti az oldaladon
- fapofa
- magabiztos mosoly
- nagyképűség
- ego
- könyörtelenség
- 1 doboz cigi
- 1 üveg jager
idővel el fogod tudni felejteni..
keress mindenképp valaki más kiszemeltet..
és gondolom akkor ő szakított veled.. hát elég szar helyzetben lehetsz,bár nem írtál sok mindent de gondolom te még szereted..
de szerintem tegyél úgy mintha nem is érdekelne.. fel a fejjel! :) legyen benned ennyi büszkeség..
Én is pont ilyen helyzetben voltam. Nekem 1 és fél év kellett ahoz, hogy most normálisan tudjak neki köszönni, és semmilyen utálat ne legyen bennünk, amikor összefutunk a folyosón. Az is hozzátartozik, hogy nekem ő volt az első olyan fiú az életemben, akivel testi kapcsolatot létesítettünk. Azóta bármikor találkozok vele, kedvességet érzek az ő részéről és ezt is kapja vissza. Ehhez annyi kellett, hogy amikor úgy éreztem, hogy írnék neki órán sms-t, hogy találkozzuk az udvaron, akkor odaadtam a legjobb barátnőmnek a telefont és megkértem, hogy ne adja ide, mégha megis akarom tépni érte. Önkontroll az egész és magabisztosság. De a lényeg, hogy nem szabad kimutatni, hogy mennyire fáj neked, hogy mennyire rossz ez neked, hogy napmintnap látod őt. Ezek a te titkaid, ő nem tudhat róluk.
Remélem sikerülni fog és lesz eglég bátorságod túllépni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!