Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni egy szakítást?
1: Pakolj egy dobozba mindent ami rá emlékeztet, rakd el valahova, ahol nem is látod!
2: Tervezz közös programokat a barátaiddal, járj el, csinálj valamit, csak ne "otthon" szomorkodj magányosan
3: Foglalkozz a testeddel! Ilyenkor egy kis kozmetikázás, egy masszázs, egy új hajviselet segít abban, hogy megváltozz, továbblépj, más ember leszel mint akit elhagytak.
Tudom, az első lépések a legnehezebbek, de hidd el segítenek ... a legnagyobb ellenséged most a magány!
fél év .. jaj te :D mit meg nem adnék ha csak fél éves dolgokat kéne ki hevernem :D
am pl koli váltás? mondjuk akkor meg az lesz a bajod hogy nem látod :D ezt garantálom :D majd idővel jobb lesz nem egyedi eset nekem is akadt olyan akin kb soha nem fogom magam 100%osan túl tenni :D de ugyan miért is kéne ? anno szerettem fontos volt stb nyilván nem tűnhet el nyomtalanul az érzés :D
19F
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:35
igen ez jó 2 hónapos kapcsira :D 1 kis kocsmázástól és 1 új frizutól még nem lesz kevésbé ki akadva
19F
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:37
Szerinted egyszeri alkalmakra gondoltam te félkegyelmű? Konkrétan pszichológustól idéztem, aki egy több éves kapcsolat után ajánlotta ezt egy másik oldalon!
bizonyára személy függő :D nekem sose vált be :D
19F hmm netes psziho mókus ? :D az is annyit ér mint az élő ... szrt se :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!