Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet túlélni egy szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni egy szakítást? Te hogy élted túl?

Figyelt kérdés
Most vagyok először olyan helyzetben,hogy nem én szakítok. Szerelmes vagyok,5év és eljegyzés van mögöttünk. Nem tudom hogyan tegyem túl magam az egészen. Nem tudok belenyugodni,a barátaimat se akarom mindig ezzel zavarni,legtöbbjük párkapcsolatban van,nem akarok bezavarni. Érdekelne ki,hogyan lendült át mindezen és milyen tanácsokat tudtok adni

2012. máj. 20. 03:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszi,de valamiért nem tudom elolvasni egy üzenetemet se. Várok kicsit,hátha...
2012. máj. 20. 04:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Megpróbálok küldeni még egyet, hátha.
2012. máj. 20. 04:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Úgynézem nem kaptad meg :) Azt írtam csupán, hogy megkereshetsz facebookon is, bár fb-t nemigen szeretem. Persze nem erőltetek azért ilyesmit, mert az mégiscsak személyesebb mint az msn, de ha akarod te is megüzenheted a neved, és mást ami alapján megtalállak, mert nekem sikerült az előző üzenetedet megkapnom.
2012. máj. 20. 04:24
 14/23 anonim ***** válasza:

A helyes kérdés az hogy:

Hogy lehet meghalni egy szakításban ?

2012. máj. 20. 04:56
 15/23 anonim válasza:
Hogy hogy lehet? Van aki annyira befordul attól, hogy azzal a lánnyal akivel már évek óta együtt vannak és szerelmes is belé még ekkor is és a jövőjét tervezi vele, hogy egyszerűen befordul. Nem eszik, nem mozdul ki sehova, hívogatja a csajt éjjel nappal, sír, könyörög, alkoholba menekül, öngyilkosság gondolata forog a fejében, netán próbálkozik is vele...... Hát így lehet belehalni.
2012. máj. 20. 06:08
 16/23 anonim ***** válasza:

Keress valamilyen pontot a volt parodban ami nagyon nem jott be es utanna gondolkozz rajta el, hogy mennyire nem tetszett es akkor rajossz, hogy megsem kell neked az illeto. En is igy tettem nagyon szerettem en is parom, eszembe jutott, hogy nekem soha nem okozott meglepetest legalabbis jot nem csak egyet akkor is elajultam.

32 L

2012. máj. 20. 06:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

hát igen én most nagy szakértő lettem 2 hónapja szakított velem a barátom.

Kezdetben fel sem fogtam, hogy megtörtént. Aztán minden nap sírás két hétig. mellette minden nap lerészegedés. Hangosan üvöltöttem a fájdalomtól. Én is azt kívántam bár már eltelt volna az egy hónap, mert tudtam, hogy valahogy ki lehet belőle lábalni. Van egy zen mondás nem tudom pontosan idézni:

Ha boldog vagy légy maximálisan boldog, éld meg minden pillanatát. Ha szomorú és magányos, öleld át a sötétséget a lelkedben, légy eggyé az érzéssel, mert csak így tudsz meg mindent saját magadról.

Szóval, fogadd el, hogy ez egy fájdalmas időszak, de hozd ki belőle a lehető legjobbat, mert később segítségedre lesz az életben. Ebből is tanultál valamit azt hiszem, mármint a szakításból, mert ugye minden okkal történik.

ja, és pasizz be;) /ez nagyon fontos, és tudom, hogy most kb. úgy vagy vele, mint a kajával, rá se tudsz nézni a pasikra, de erőltesd meg magad és járj nyitott szemmel! /

2012. máj. 20. 09:00
 18/23 A kérdező kommentje:
hát igen,tudom,hogy ez egy fájdalmas időszak lesz,de nagyon is félek tőle. Pasizni nem akarok,mert csak őt akarom. Nekem ő jelentette a mindent. Nehéz,nagyon nehéz.
2012. máj. 20. 09:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Szegényke. Nagyon sajnálom. Nem lesz könnyü felejteni, ezt te is tudod, de mindenki képes rá, csak akarni kell nagyon:) Minden dolgot, emléket el kell tenned ami rá emlékeztet, ez legyen az elsö, aztán törölnöd kell mindenhonnan, minden kontakt lehetöséget ki kell zárnod. És végül ami a legnehezebb, minden percedet le kell foglalnod, új elfoglaltságok, szórakozás stb. Nap végére le kell meritened magad:) h a legkevesebb energiád legyen rá gondolni. Fel a fejjel!
2012. máj. 20. 10:11
 20/23 A kérdező kommentje:
ez a legnehezebb,mivel foglaljam le magam? ötletem sincs.amúgy se vagyok az a nagyon eljárkálós,és amit lehetett azt a párommal csináltam,mert imádtam vele lenni.
2012. máj. 20. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!