Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túlélni egy szakítást? Te hogy élted túl?
A helyes kérdés az hogy:
Hogy lehet meghalni egy szakításban ?
Keress valamilyen pontot a volt parodban ami nagyon nem jott be es utanna gondolkozz rajta el, hogy mennyire nem tetszett es akkor rajossz, hogy megsem kell neked az illeto. En is igy tettem nagyon szerettem en is parom, eszembe jutott, hogy nekem soha nem okozott meglepetest legalabbis jot nem csak egyet akkor is elajultam.
32 L
hát igen én most nagy szakértő lettem 2 hónapja szakított velem a barátom.
Kezdetben fel sem fogtam, hogy megtörtént. Aztán minden nap sírás két hétig. mellette minden nap lerészegedés. Hangosan üvöltöttem a fájdalomtól. Én is azt kívántam bár már eltelt volna az egy hónap, mert tudtam, hogy valahogy ki lehet belőle lábalni. Van egy zen mondás nem tudom pontosan idézni:
Ha boldog vagy légy maximálisan boldog, éld meg minden pillanatát. Ha szomorú és magányos, öleld át a sötétséget a lelkedben, légy eggyé az érzéssel, mert csak így tudsz meg mindent saját magadról.
Szóval, fogadd el, hogy ez egy fájdalmas időszak, de hozd ki belőle a lehető legjobbat, mert később segítségedre lesz az életben. Ebből is tanultál valamit azt hiszem, mármint a szakításból, mert ugye minden okkal történik.
ja, és pasizz be;) /ez nagyon fontos, és tudom, hogy most kb. úgy vagy vele, mint a kajával, rá se tudsz nézni a pasikra, de erőltesd meg magad és járj nyitott szemmel! /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!