Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan bírtok elviselni/túlélni egy szakítást? Tapasztalatok?!
Hosszú évek gyakorlata.
Erős Kázmér súlyemelő világbajnok
Hát, nézem a próbaanyagot, meg a grafikont. Eléri a nyomás a folyáshatárt, majd később a legnagyobb feszültséget, amit kibír az anyag. Majd ad egy hangot is, miközben szakad. Bár a rideg anyagoknak nincs is folyáshatáruk... azok szinte csak úgy törnek és megegyezik a legnagyobb feszültség és a szakítószilárdság. És gyakran nagyobbat is szólnak. Bár én is még csak 1x, vagy 2x csináltam. Anyagismeret laboron néhány évvel ez előtt. De mivel nem gépész vagyok, így nem hinném, hogy több ilyet fogok átélni.
Amúgy meg feküdj le velem és jó lesz. Ha kell, akkor sokat beszélgetünk előtte, tök értelmes, vicces és kedves leszek. Aztán óvatosan közelítek, mert még nem heverted ki teljesen a dolgot. Aztán jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!