Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet túlélni egy szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni egy szakítást? Te hogy élted túl?

Figyelt kérdés
Most vagyok először olyan helyzetben,hogy nem én szakítok. Szerelmes vagyok,5év és eljegyzés van mögöttünk. Nem tudom hogyan tegyem túl magam az egészen. Nem tudok belenyugodni,a barátaimat se akarom mindig ezzel zavarni,legtöbbjük párkapcsolatban van,nem akarok bezavarni. Érdekelne ki,hogyan lendült át mindezen és milyen tanácsokat tudtok adni

2012. máj. 20. 03:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem egy hete szakított a párom, egy ideig nem nagyon tértem magamhoz. Bár tudtam/tudom hogy ez volt a legjobb hogy mi szétmentünk mégis folyamatosan vártam egy hétig hátha felhív, mert olyan furcsán szakított...Lényeg, hogy én sokkal jobbat érdemlek és ezt tudta is 2 és fél éven keresztül, de mégcsak most tette félre az önzőségét és mondta hogy nem tudja azt nyújtani, amit én megérdemelnék. Furcsa, olyan lerázó volt, vártam volna hogy legalább azért felhív hogy bocsánatot kérjen amiért annyit szenvedtem miatta de nem, semmi. Nagyon rossz, mert amikor többször "szakítottam" vele, nem bírta sokáig és mindig 2-3 nap múlva keresett én meg persze egyből kibékültem vele. Igazából, még most se nagyon fogtam fel hogy vége, pedig próbálom de tényleg. Az zavar a legjobban, hogy semmibe vett már a vége fele. Folyton azon agyalok, hogy én vajon hiányzom neki, megfogja e bánni de az az érzésem hogy nem. És ez a tudat megöl. Tegnap este is, kivételesen nem bőgve aludtam el, hanem ahoz képest jól, erre persze vele álmodtam este, hát bőgve keltem fel, fantasztikus volt. Nem tudom, mikor leszek rajta végleg túl, lehet hogy két hét múlva még rosszabbul leszek. Nem tudom...nem akarok már többet sírni miatta, azt szeretném hogy olyan közömbös legyen, mint az ezelőtti barátom, hogyha rágondolok, csak egy emlék legyen semmi több.

23/L

2012. máj. 21. 18:15
 22/23 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele. Azon agyalok,vajon hiányzom-e neki,várom,hogy keressen,holott tudom,hogy nem fog. Furcsa nekem ez az egész. Ő is furcsán szakított,de mindennek ellenére szeretem és várom vissza. Olvastam,hogy te tudod,hogy jobb így,meg nem ő volt a neked való.... Szerintem,ha igy gondolod akkor már kezded elfogadni ezt az egészet,vagy el is fogadtad,mostmár csak szoknod kell a helyzetet. Nálam sajnos nem így van. Borzasztó rosszul vagyok lelkileg és fizikailag is.
2012. máj. 22. 09:08
 23/23 anonim válasza:
Velem is kb 2 hete "szakitott" a baratom. Azert tettem idezojelbe, mert tulajdokeppen nem mondta ki, hanem egyszeruen csak lelepett, hiaba irok sms-t nem valaszol, nem keres, ha hivtam nem vette fel es vissza sem hivott. Nem is tudom, hogy mit gondoljak, ez egyaltalan szakitas-e reszerol? A legszornyubb az egeszben a bizonytalansag, amiben tart 2 hete mar. Nem tudom, mit tegyek, hogy tisztazodjon a helyzet es nem tudom, hogy erezhetnem jobban magam :(
2012. máj. 25. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!