Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok a barátnőmmel az utóbbi időkben elkezdtünk mi is szexuális életet élni. Először mikor csináltuk tudtam, hogy fájni fog neki viszont nem vérzett egy cseppet sem.

Ami viszont érdekelne engem miért fáj neki minden egyes alkalomkor mikor beteszem neki? Az aktus közben már tetszik neki, de nem tud elmenni.

Mi lehet ennek az oka?

2012. jún. 6. 11:50
 1/9 A kérdező kommentje:
lemaradt kor 17L és 17F
2012. jún. 6. 11:54
 2/9 kendrazoltan ***** válasza:
Ne várjátok, hogy neki egyből hatalmas orgazmusai lesznek, ismerek olyat, akinek élete első orgezmusa 26 évesen volt, pedig 17 éves kora óta élt szexuális életet...erre meg kell érjen...
2012. jún. 6. 12:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Bár egy usb porton át tudnám tölteni mindazt amit így a 40 felé már megtanultam sok sok év alatt! Odafigyelés a másikra! Sok nyitott beszélgetés! Sok próbálkozás! Türelem! Kitartás! Az semmiképp nem jó, ha fáj! Akkor nincs még fölkészülve, szóval picit lehet kevés az előjáték... agyavilág! órákig tudnék írogatni! :)
2012. jún. 6. 12:06
 4/9 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%

Nem tágult ki eléggé/nem nedves még. Vagy "edd meg", vagy izgasd fel jobban, esetleg ujjazd előtte kicsit.

20/F

2012. jún. 6. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Ujjazhatja reggelig,ha a lány nem tud ellazulni..

Ez javulni fog idővel,de a barátnőd még nem áll teljesen készen,nem tud ellazulni kellő mértékben,ezért fáj neki.Ismerkedjetek egymás testével még egy kicsit inkább,minthogy kufircoljatok.Tanulj meg puncit nyalni,ezzel felgyorsíthatod a folyamatot.

2012. jún. 6. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Több előjáték. Attól tágul. És szerezzetek be síkosítót.
2012. jún. 6. 13:01
 7/9 A kérdező kommentje:
előjáték szokott lenni előbb az ujjammal izgatom majd nyelvvel volt már olyan hogy ettől elment párszor vagy hogy szex nem volt csak én is csináltam neki meg ő is ... szóval nem hiszem hogy az ellazulással lenne a gond mert a szexet először ő akarta
2012. jún. 6. 13:21
 8/9 anonim válasza:
nekem is hasonló van, bár nem fáj, csak a hasam szokott mikor nagyon bent van. Már 1 éve együtt vagyunk, nekem ő az első és képtelen vagyok elmenni lent csak csiklónál tudok, már nagyon idegesít meg minden. Mit tanácsolnátok?
2012. jún. 14. 22:55
 9/9 A kérdező kommentje:
én is az első vagyok neki és mi is kb egy éve leszünk már lassacskán együtt
2012. jún. 16. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!