Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem végéig kísérteni fog?
Volt nekem régen egy nagy szerelmem. Évekig szerettem viszonzatlanul, aztán egyszer csak elmúlt az érzés. Ő volt az első szerelmem. De még mindíg sokszor álmodom vele. Semmi erotika, vagy ilyenek, csak szerepel benne. Nem jó érzés ez. Sohasem fogok tudni megszabadulni tőle? (jelenleg nincs barátnőm)
21f
Idővel ez el fog kopni, de az jellem- és életfüggő, hogy kinek mennyi idő.
Amúgy ez egy baromi érdekes dolog, amit a nők nem igazán értenek. Szidják a pasikat, mekkora állatok, mert a szexet érzelem nélkül csinálják, blabla. A valóság pedig az, hogy a férfiakban lassabban alakulnak ki ezek az érzések, de azok viszont sokkal mélyebbek - szerintem. Rengeteg csajt láttam az önmagából kifordulni, meg öngyilkosságról pofázni szerelmi bánatban, aztán jött egy új szerelem és meg is lett oldva. És rengeteg pasit láttam, akik sok év elteltével, sok nőt elfogyasztva még mindig az egykori szerelmükkel kelnek és fekszenek, a csajok meg már szinte el is felejtették őket. Van egy ismerősöm, aki egyik gimis osztálytársammal járt két évig. Hat éve szakítottak, azóta a srácnak egy csomó csaja volt, élettársa is van jelenleg, de ha összefutunk, mindig arról beszél, hogy volt osztálytársamról álmodik minden éjszaka, vele ébred, vele fekszik (pedig a srácnak nem is az első komoly csaja volt és mégis róla szól még minden).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!