Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy végre összejöjjünk?

Figyelt kérdés
Sziasztok.16 éves vagyok és van egy fiú 21 éves.Évek óta nagyon jóban vagyunk.Én többet érzek iránta mint barátság,és szerintem ő is.Folyton olyanokról beszélünk hogy meg fog csókolni,és amikor eggyütt vagyunk,majdnem meg is teszi,de mindig valamiért nem történik meg.Félünk vmitől sztem.Én nagyon boldog lennék ha sikerülne.Segítsetek!Mit tegyek hogy végre összejöjjünk?Kérlek segítsetek!Nagyon fontos nekem!
2009. máj. 14. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a következő találkozásnál, amikor csak ketten vagytok, fogd meg a kezét nézz mélyen a szemébe és mond azt, hogy most jött el a csók ideje... és csókold meg. ennyi
2009. máj. 14. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet, tart attól, h Te fiatalabb vagy.

Egyszer, mikor majdnem megteszi, segíts rá nyugodtan! :)

2009. máj. 14. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
igaza van az elsö válaszolonak, a következö alaklommal,csókóld meg és kész.
2009. máj. 14. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Így van, ha nem mer kezdeményezni, kezdeményezz te. Ennyit megér a dolog :)
2009. máj. 14. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Csak ez az egész azért nehéz, mert legjobb barátok vagyunk. És szerintem ő is csak attól fél, hogy elveszítjük a barátságunk. Amúgy a kor miatt nincs baja. És ha nem is szeret úgy? Mi van ha csak barátság ez, és csak jolesne neki? Meg kell tudnom, hogy szeret-e ugy. Hogy derítsem ezt ki? Köszi a válaszokat!
2009. máj. 14. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy beképzeled ezt az egészet, mert annyira akarod a srácot ?

Gondolkozz szerinted, egy 21 éves srácnak kielégítheted az "igényeit"?

Vagy szerinted az 5 év korkülönbség belefér ?

Elég érett vagy hozzá?

Mit szól hozzá a környezeted ?

(gondolkodj el ezen mert ha más is történne akk. komoly ügyek is lehetnek belőle.

2009. máj. 14. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen egy 22 évest is tökéletesen ki tudtam elégíteni, nyugi már előző válaszadó. :D

Annyit tudok tanácsolni, hogy beszéld meg vele, máshogy nem lehet. Én is a legjobb barátommal jöttem össze 16 22,5 volt akkor a felállás most már eltelt egy év. :-)

2009. máj. 14. 20:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló! Amugy nem értek veled egyet(utolso előtti)! Tudom mit érzek, és tudom hogy ő is szeret. És igen, elég érett vagyok hozzá, és ki tudnám elégíteni a vágyait. Meg ő nem az a típus akinek csak a szex kell. Ő egy édi pasi, aki visszafogott és mégis az igazi! :) Köszi azért
2009. máj. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!