Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nagyon szoros barátság egy idő után átalakulhat szerelemmé?
Ha ellenkezö nemüek között van (márha heterokról van szó), akkor az eleve nem is barátság.. Legalábbis igaz barátság nem.
Rálehet erre fogni, de valamelyikötök már az elején is többet akar, azért megy bele az egészbe..
Ellenkező neműekről van szó!
Köszi a válaszokat! :)
sztem átalakulhat... nekem van egy fiúnbarátom, aki sokkal jobban ismer engem, mint bárki más, nagyon jóban vagyok vele, szeptember óta, de nálam átalakult szerelemmé, februárban jártunk egy darabig (állítása szerint nála is átalakult, és jelenleg ő az egyetlen olyan ember, akiben teljes mértékben megbízom, hogy igazat mond és nem akar átverni), aztán ő visszament az exéhez (az jelen esetben nem számít, hogy az ő exe a legjobb barátnőm, illetve ő szerezte vissza a barátomat, tehát saját magától eszébe se jutott volna visszamennie hozzá), és megegyeztünk, hogy inkább maradunk csak barátok --> azóta is jóban vagyunk, ő az, aki meghallgat, bármi gondom/bajom/problémám van, kb olyan nekem, mintha a Bátyám lenne
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!