Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
HUSZÚ DE FONTOS. Mit csináljak? A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Amikor nem találkozunk hideg hozzám, úgy beszél velem mint valami hülye haverjával akit nem bír nagyon de nem akarja megsérteni.. Amikor meg találkozunk akkor nagyon akaródzik neki hogy megfogja a kezem és minden más dolog.. Elvileg "szeret" és "bír" de tegnap nem mehettem haza, az utcán kellett lennem, étlen, szomjan, felhívom hogy talán két percre láthatnám, hogy egy kis erőt merítsek, de amikor elmeséltem azt mondta: "engem ez meg mit érdekel?" jól esik neki ha vele foglalkozok, de ha nekem kéne egy kis figyelem, akkor egyből leráz.. mit tennétek a helyemben? Azt mondta hogy 6 hónap után elszokott a kapcsolatoktól, de ennyire??2012. jún. 27. 06:47
11/16 anonim válasza:
Ha haveroddal csinálná ezt egy lány, javasolnád neki, hogy együtt maradjon a csajjal, idegeskedjen, aztán majd lesz valahogy?
Amúgy úgyis te döntöd el ezeket a dolgokat, nem befolyásolni akarjuk az életed, de nekem ez a véleményem, hogy jobb lenne neked a lány nélkül, mert amit írtál, az nem egy kapcsolat, hanem ő a nagyságos asszony, te meg az inas, akinek füttyenthet.
12/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van.. ezt jól kifogtam.. igen, barátomnak is azt mondanám inkább hagyja a pcsába..
2012. jún. 27. 08:09
13/16 anonim válasza:
Ezt a dolgot úgy is szokás nevezni, hogy: PAPUCS!
Amikor neki jól esik te legyél ott, figyelj rá, járj a kedvében. De ha neked kéne valami akkor szarik a fejedre.
Dobd ki! De előtte d.gd meg jól :D
14/16 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal... nem azért kell vele szakítanod, mert ez a "helyes válasz", hanem azért, mert szenvedsz ettől. Azért keres az ember magának párt, hogy legyen, akit szeret és aki viszont szereti. Ha barátnőd van, attól mindent elvárhatsz, csak ilyet nem, hogy "mit érdekel ez engem" vagy hogy is mondta... miért kellene neked valaki, aki ennyire durva veled, ennyire nem törődik az érzéseiddel? Van az embernek elég rokona, munkatársa, aki így bánik vele... az egy, akit magad mellé választasz, az legyen olyan, hogy tudd, számíthatsz rá.
15/16 anonim válasza:
Szerintem, mielőtt szakítanál, próbáld megbeszélni vele, hogy te hogy érzel. Ha továbbra is ilyen stílusban beszél veled, mondd meg neki, hogy akkor nincs értelme, hogy együtt legyetek, mert egy kapcsolat nem úgy működik, hogy csak az egyik fél ugrik mindig a másik bajaira, közben meg ő tojik rád. Ez így nem megy.
16/16 A kérdező kommentje:
éppen ma fogom vele megbeszélni.. mivel elveszíteni nem akar..
2012. jún. 28. 11:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!