Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
HUSZÚ DE FONTOS. Mit csináljak? A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Amikor nem találkozunk hideg hozzám, úgy beszél velem mint valami hülye haverjával akit nem bír nagyon de nem akarja megsérteni.. Amikor meg találkozunk akkor nagyon akaródzik neki hogy megfogja a kezem és minden más dolog.. Elvileg "szeret" és "bír" de tegnap nem mehettem haza, az utcán kellett lennem, étlen, szomjan, felhívom hogy talán két percre láthatnám, hogy egy kis erőt merítsek, de amikor elmeséltem azt mondta: "engem ez meg mit érdekel?" jól esik neki ha vele foglalkozok, de ha nekem kéne egy kis figyelem, akkor egyből leráz.. mit tennétek a helyemben? Azt mondta hogy 6 hónap után elszokott a kapcsolatoktól, de ennyire??

2012. jún. 27. 06:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez nem elszokás, vagy nemelszokás kérdése. Valaki vagy figyelmes és odaadó egy kapcsolatban, vagy nem. Mondd meg neki, hogy szeretnéd ha figyelmesebb és kedvesebb lenne hozzád. Máskülönben majd ő se várjon több odafigyelést tőled annál, mint amennyit ő ad.
2012. jún. 27. 07:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Én megmondanám neki ha felvenné a telefont ha hívom, vagy válaszolna egy SMS-re is amit írtam neki.. :(
2012. jún. 27. 07:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Azért van, mert önző. Ne legyél alávetve neki, ha úgy érzed, akár szakíts is vele, mert az ilyen csak magával foglalkozik.
2012. jún. 27. 07:28
 4/16 anonim ***** válasza:

"A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt."

Én inkább úgy látom, néha találkozol egy lány ismerősöddel.

Ez így fényévekre van egy barátnőtől.

2012. jún. 27. 07:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Korán reggel kötekedjél, úgy van.. Ő a barátnőm, és nem egy lány ismerősöm
2012. jún. 27. 07:43
 6/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a 4. hozzászólónak van igaza: ha hiszed, ha nem.

Az ilyen lány, aki ennyire nem figyel a másikra, az NEM BARÁTNŐ, és nem is lesz az. Ha szóvá teszed neki, tuti, hogy még neki fog feljebb állni...

Én a helyedben rövid úton véget vetnék ennek, és kidobnám: a barátnő nem ilyen.

2012. jún. 27. 07:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor most tényleg az lenne a legjobb ha a legrövidebb úton szakítanék vele?
2012. jún. 27. 07:54
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem kötekedésből írtam, hanem válaszként.

Gondoltalak annyira intelligensnek, hogy ennyiből is megérted, hogy vastag sugárba fossa telibe az életedet, és időpocsékolás heteket, hónapokat, esetleg éveket rászánni az életedből egy ilyen kapcsolatra.

De ha jobb így konkrétan, akkor így írom le.

2012. jún. 27. 07:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat a stílus miatt.. elhihetitek hogy teljesen ideg vagyok..
2012. jún. 27. 07:56
 10/16 anonim ***** válasza:

Próbáld kívülállóként nézni egy kicsit az életedet.

Tisztábban is átlátsz bizonyos dolgokat, meg lehiggadni is segít. Nekem be szokott jönni.

2012. jún. 27. 07:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!