Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennek rohadtul nem így kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek rohadtul nem így kellene lennie. Vagy igen?

Figyelt kérdés
járok egy lánnyal kb 1 honapja..elotte egy honapot randizgattunk,és nagyon jol osszeboronálódtunk,azonnal kiderult h osszeillunk..én 22 a csaj 20 éves..a gondom az hogy nem keres..magától nem ír fb-on,nem ír sms-t..ebbe fogok beleorulni..valamelyik nap nálam volt,és beszélgettunk..nem bujt hozzám(amit amugy se szok magától),távolságtartó volt már magához képest is..akkor már besokalltam és átváltottam bunkóba,és leultem ágyam szélére és csak néztem magam elé..akkor már észbekapott és kérdezte hogy mibaj van..elmondtam neki ezt,azt is hogy sokszor hiányzik és hogy én azért nem irok neki minden nap,mert nem akarom h azt higyje h ráakaszkodok..nehogy megunjon hamar..o azt válaszolta h o ugyanezért nem keres engem..elmondta h mivel o már majdnem egy éve nem volt sráccal (szex),és nem bizik bennuk ezért ilyen.. aznap este hogy sokat beszéltunk odaadtam magát nekem.. másnap írt nekem egy smst h ne haragudjak a tegnapi miatt hogy ugy viselkedett..mondtam neki h nekem o a legfontosabb senki más,én nem haragszom rá..na és akkor jott a bomba, ,,szeretlek és nem akarlak elveszíteni,, amikor ezt elolvastam eszem megállt..ilyet képes írni nekem,és mégsem keres engem sohase?? miért van ez??

2012. jún. 24. 22:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az, hogy én mit tennék, nem konzekvens, mert teljesen más a személyiségünk. :) De eszembe jutott még valami: csak róla írtál, nem lehet, hogy eddig olyan lányokkal volt kapcsolatod, akik egyébként is "maguktól bújosak" voltak? Úgy értem, te ezt várod, de ő talán azt várja, hogy átöleld. Próbáld meg, ha az ellen is "tiltakozik", vagy látod, hogy nem esik jól neki, na, az már jelent valamit. :) Ha pedig válaszol az sms-ekre, akkor biztosan akar is, én sokszor olyan "hanyag" voltam, hogy meg se néztem, de ez megint nem abból fakadt, hogy nem volt fontos az illető.. ez újra valami stílusbeli hülyeségem, hogy nem izgatom magam, ha jön egy sms.
2012. jún. 24. 23:24
 22/29 anonim ***** válasza:
Na, ahogy így leírod, köztetek már egy igen szoros kapcsolat van. Lehet, hogy egész nap ott jársz a fejében, és már úgy veszi, hogy összetartoztok. :) Ha én már "így" voltam valakivel, akkor főleg nem "igényeltem", hogy a közbülső időben is folyton egymással legyünk elfoglalva: és mégis, gyakran gondoltam rá, folyton ott járt a fejemben, egyfajta jó érzéssel, hogy milyen jó lesz újra találkozni majd. Kibírtam napokig nélküle- kicsit azért is, mert tudtam, hogy stabil a kapcsolat, már "sínen" van. :)
2012. jún. 24. 23:27
 23/29 A kérdező kommentje:
ha átolelem akkor kuncog egyet,és átolel o is..de megintcsak olyan kozonbosen,mintha csak muszályból lenne..ezt nem tudom hogyan értelmezni..neki én vagyok az elso ember akivel ténylegesen jár,ezt elfelejtettem mondani.. velem van elsonek ugy hogy találkozunk rendszeresen,feljon hozzám,hasonlok.. de ott a kérdés hogy nem-e kevés a heti 2 találkozás? lehet ha tobbszor lennénk egyutt akkor jobban hozzámszokna?
2012. jún. 24. 23:31
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha te vagy az első neki, az is előfordulhat, hogy még hozzá kell szoknia a dologhoz, bele kell jönnie. :) Az lehet, hogy inkább a találkozások számát kellene növelni, az üzenetekét meg csökkenteni. Első kapcsolatnál inkább a személyes dolgok számíthatnak. Ilyenkor "tanul" az ember kötődni. :)
2012. jún. 24. 23:33
 25/29 A kérdező kommentje:
úgyértem kapcsolati szinten az elso.nem volt szuz,csak nem járt még senkivel huzamosabb ideig,sot abszolute nem járt senkivel elmondása szerint.amikor itt volt nálam,és beszélgettunk errol az egészrol,akkor megkérdeztem hogy akarja-e folytatni..mivel nagyon furán viselkedett..és mondtam neki h ha akarja most azonnal hazaviszem,csak egy szavába kerul..a válasza az volt hogy ,,nem akarok hazamenni,veled akarok lenni!de tudtam hogy el fogom cseszni az egészet..mindig én rontom el..ezért nem sikerul nekem..de veled jól érzem magam,és nem akarlak elveszíteni,, na kb ezt mondta ezekkel a szavakkal.. mint pasi természetesen szkeptikusan fogadtam az egészet,de jol esett a lelkem legmélyén..kérdés hogy jeelnt-e ez valamit?
2012. jún. 24. 23:39
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha csak nem valami kamuszöveg volt, jelentheti azt is, hogy túlságosan rá stresszelt a dologra, azért tartózkodó, mert nem akar elrontani semmit. Nem is úgy értettem, hogy szűz volt, de ezek szerint te vagy az első "komoly" kapcsolata, kitudja, talán tényleg csalódott, nem megfelelő fiúkat fogott ki, ezért van ilyen várakozó állásponton. Több ötletem nincs. :)
2012. jún. 24. 23:43
 27/29 anonim ***** válasza:

Szia! Abszolút megértem én is a problémád. Én nem ilyen lány vagyok (tehát én bújok, ha szeretem). De korábban estem már olyan hibába, hogy pont azért nem mertem kimutatni az érzelmeim, mert annyira megőrültem azért a srácért, hogy nagyon féltem, hogy érzelmileg alárendelt helyzetbe kerülnék, ha észrevenné rajtama rajongást. Féltem, hogy akkor majd nyeregben érzi magát, és ez rossz hatással lesz kettőnk viszonyára, mivel eleve én voltam szerelmesebb. Szóval hallgattam, alig mertem megszólalni, hozzáérni, miközben epedve vártam, hogy megöleljen, hozzámérjen, felhívjon stb. Rengeteget rágódtam ezen fölöslegesen. Később rájöttem persze, hogy sokkal természetesebben kell viselkedni, ha szeretem akkor kimutatni, kicsit túlzásba vittem a játszmázást. Ez ilyen közhely is, hogy "ne tárulkozz ki, mert akkor a másik túlságosan nyeregben érzi magát, és érzelmileg fölérendelt helyzetbe kerülhet".. Van ebben valami, de nem szabad túlzásba vinni. De egyesek hajlamosak erre. lehet, hogy a te barátnődnél is belejátszik a dologba valami ilyesmi túlkombinálás.

Meg persze a trauma. Gondolom sérült már egyszer amiatt, hogy túlságosan kimutatta, és annak a fiúnak az már sok volt és megcsömörlött vagy ilyesmi. (Bár ha te vagy neki az első, akkor nemtom mire utaltál – akkor viszont lehet h tényleg most rázódik csak bele, hogy kell viselkedni, hol vannak a határok)

Vagy csak simán ilyen a természete.

Akárhogy is, de én a helyedben rohadtul megnyugodtam volna attól az sms-től, ahelyett, hogy az "eszem megáll". Hiszen szeret!

Én elhiszem, hogy ez nagyon nehéz. De a megsértődés rossz megoldás. Ugyanúgy konfliktusokat gerjesztene, mint az, ha direkt nem írsz neki. Szerintem itt a párbeszéd segít, korlátlan mennyiségben. Nem is mindig muszáj konkrétan az ő viselkedéséről, hanem általában ezekről a dolgokról, akár arról a direkt-nemkimutatós játszmázásról amit fönt leírtam, lényeg, hogy minél többet kommunikáltok, annál többet megtudhatsz róla, mi van a fejében.

Meg persze megmondhatod neki, hogy írogasson nyugodtan amikor eszébe jutsz, mert neked nagyon jól esne és nem fogod akaszkodásnak venni.

Nagyon sok türelem kell ehhez, de megváltozhat! Pláne ha amúgy nem ilyen, hanem a korábbi rossz élmény okozta. Aminek a hatását időbe telik leküzdeni, de le lehet – egy megértő társ mellett.

2012. jún. 25. 00:22
 28/29 A kérdező kommentje:
jah igen,csak néha szarul esik ám amikor pár nap után teljesen kifacsarva,meglátod ot,és mivel annyira hiányzott teljesen oda vagy meg vissza,o meg ugyanugy viselkedik veled mintha nem is váltatok volna el egy percre sem..pár nap után az ember egy kis odabújásnak orulne..úgy viselkedik mintha a barátnoje lennék vagy én nemtudom.. (tudniillik neki nincsenek nagyon barátnoi..osztálytársnoivel itt-ott elmennek valahová,de a faluban ahol o lakik senki olyan nincs akivel joba lenne..bulizni nem jár csak ritkán osztálytársnokkel kimennek valahová,amugy meg otthon segit anyjának kertben..szoval nem az a csavargos kattant csaj...
2012. jún. 25. 17:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Attól is lehet "visszafogott", mert nincs hozzászokva a túl szoros társas kapcsolatokhoz még!
2012. jún. 26. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!