Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyennek kell lennie egy nőnek, a nőnek tényleg ez a feladata?
Férje külföldön dolgozik, 3 havonta jár haza. Az asszony vezeti a háztartást,dolgozik mellette 4 órában, a férj tiszatságmániás, tehát többet nem vállal az asszony, hogy ragyogjon minden. gyerekek még nincsenek. Az asszony hallgatja meg mindiga férje lelki problémáit, ha az asszonynak vannak lelki gondjai, a férj elkezd vele ordítani,kioktatja, hogy oldja meg. Pénzt csak kajára lehet költeni, az asszony csak boltba mehet le, nem lehetnek barátnői, nem beszélhet férfiakkal. Csak a férje lelkével kell foglalkoznia, miközben a nőnek is jól esne, hogy valaki az ő érzéseivel is foglalkozzon. De ha ezt fel meri hozni, akkor annak az a vége, hogy a férj hisztizik, ordít, lelkileg terrorizálja, testileg bántalmazza a feleségét. Ha a férfi valami hibát elkövet, akkor az az asszony miatt van.
Tényleg a nő feladata támogatni a férfit,isteníteni, nyalni a valagát, mert a férfi többet dolgozik?
szóval a férfi "csak" dolgozik, a nő meg tartson magába minden lelki fájdalmat?
4/4
Gondolod, hogy visszakapja a nő, ha támogatja férfit? Sajnos én nem ezt látom a nő már depressziós, és igen, önbizalma sincs, teljesen porrá zúzta a férje,pedig amúgy is gyenge volt az önbizalma.
Ha csak deréktől lefelé tudjon a nőről, az azt jelenti, a nő oldja meg magának a lelki gondjatit? De akkor minek egy kapcsolat? Ez így milyen kapcsolat.
A nővéremről van szó, én nem tudom kidobni helyette, de nem is akarom, pár jó tanácsot várnék. Mindenkit felpontozok, aki leírja a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!