Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek rohadtul nem így kellene lennie. Vagy igen?
Figyelt kérdés
járok egy lánnyal kb 1 honapja..elotte egy honapot randizgattunk,és nagyon jol osszeboronálódtunk,azonnal kiderult h osszeillunk..én 22 a csaj 20 éves..a gondom az hogy nem keres..magától nem ír fb-on,nem ír sms-t..ebbe fogok beleorulni..valamelyik nap nálam volt,és beszélgettunk..nem bujt hozzám(amit amugy se szok magától),távolságtartó volt már magához képest is..akkor már besokalltam és átváltottam bunkóba,és leultem ágyam szélére és csak néztem magam elé..akkor már észbekapott és kérdezte hogy mibaj van..elmondtam neki ezt,azt is hogy sokszor hiányzik és hogy én azért nem irok neki minden nap,mert nem akarom h azt higyje h ráakaszkodok..nehogy megunjon hamar..o azt válaszolta h o ugyanezért nem keres engem..elmondta h mivel o már majdnem egy éve nem volt sráccal (szex),és nem bizik bennuk ezért ilyen.. aznap este hogy sokat beszéltunk odaadtam magát nekem.. másnap írt nekem egy smst h ne haragudjak a tegnapi miatt hogy ugy viselkedett..mondtam neki h nekem o a legfontosabb senki más,én nem haragszom rá..na és akkor jott a bomba, ,,szeretlek és nem akarlak elveszíteni,, amikor ezt elolvastam eszem megállt..ilyet képes írni nekem,és mégsem keres engem sohase?? miért van ez??2012. jún. 24. 22:19
11/29 A kérdező kommentje:
bakker de még a találkozókat is én szervezem..olyan érzésem van ha nem mondanám hogy mikor megy érte vagy mikor találkozzunk akkor nem is jelentkezne..ilyenkor mi van?? (amúgy koszi a kimeríto választ,igazán jo olvasni amit irsz) :) de amikor már ennyire mindent nekem kell kézben tartani akkor felmerul a kérdés,,mivan ha esetleg azért nem jelentkezik magától mert nem is hiányzom neki,vagy mert csak úgy van velem hogy mégis legyen valakivel,, engem ezek bántanak
2012. jún. 24. 22:51
12/29 anonim válasza:
Biztosan sok kétség gyötör ezzel kapcsolatban, de szerintem akkor lenne okod aggódásra, ha más fiúkkal szemben nem így viselkedett volna. De mivel ilyen természet (tudom magamról), így nem jelent többet, csak hogy benne nem merül fel- ettől függetlenül nagyon is várhatja, hogy keresd! Figyeld a reakcióit. :) Írok egy ellenpéldát, ami talán segít: azt írod, félsz, hogy csak azért van veled, hogy legyen valakivel. Sok lány keresi a fiút, hívogatja, érzelmeskedik, de valójában nem fontos számukra annyira a másik, mint esetleg te vagy annak a lánynak. Ezt többször megfigyeltem: ezeknek a lányoknak ilyen az "alapbeállítása", természete, minden sráccal "ösztönösen" ezt csinálják, aki kicsit is fontos nekik, aki épp adódik. Zsigerből nyúlnak a telefonhoz, közben talán alig jelent számukra valamit a kapcsolat. Szakítás után, egy héttel később már mással viselkednek ugyanígy.
13/29 A kérdező kommentje:
tudod sokszor elképzeltem már a pillanatot amikor odaér este az sms-em.. nagyon szeretném látni az arcát amikor megpillantja.. hogy mit érez..orul-e neki,vagy csak felnéz a plafonra egy pillanatra és azt gondolja h ,,jaj de idegesíto,, pedig nem írok neki minden nap..és ha ez igy fog menni soha nem is fogok tobbé..mert szeretem :( nagyon :( de semmi visszajelzésem sincs arrol h ot egyáltalán érdeklem e.. a franc vigye el..
2012. jún. 24. 23:01
14/29 A kérdező kommentje:
azzal nem rontanék el mindent ha megpróbálnám hogy nem írok neki se fb-on se smst,se nem bokom meg fb-on,semmi reakcio két napig?? mi lenne a kovetkezménye szerinted??
2012. jún. 24. 23:03
15/29 anonim válasza:
Gondolkozom rajta, mi lehetne számodra a jó megoldás. Belátom, veszettül nehéz az ilyen emberekkel (mint én is vagyok). Pedig nagyon komolyak, mélyek tudnak az érzéseim lenni, csak valahogy senki sem érti meg ezt a típust- vagyis sokszor félreértenek. Azt, hogy jól elvagyok egyedül is (nem jelenti, hogy nem fontos a másik!). És azt, hogy nem mutatom ki látványosan (valahogy mégis tudatom, hogy érezze). Ez valami stílusbeli dolog lehet (nem a legjobb szó rá). Mert volt már olyan fontos is, akiért akár az életemet kockáztattam volna, de vele is hasonlóan működött. Bár ez sokat segített, mikor ezt egyszer így közöltem vele (gondolkodás nélkül bemennék utána egy égő házba), és utána valahogy vette, hogy nem feltétlenül a látványos ragaszkodás jelentheti, hogy számít.
16/29 anonim válasza:
Ha nem írnál neki? Nem merek tanácsot adni, mert ahogy írtam, nekem nem egy jól induló kapcsolatom lett oda ebben. Amelyek boldogan tartanának talán még ma is, ha a másik jelentkezik. Mint kiderült, azért nem jelentkezett, mert én sem. Tudom, hülye vagyok, és főleg az én hibám, de olyankor egyszerűen elfelejtődik a dolog. Nem a személy. Ez fura lesz, de valahol még mindig bennem vannak, mindegyikre emlékszem, megőriztem őket. :) De: nálam valahogy belejátszik egy érdekes önzetlenség, egy "ha menni akar, had menjen" dolog is.
17/29 A kérdező kommentje:
értem.nos nem tudom,mert nekem csak olyan lányokkal volt dolgom akik igenis kerestek,és hozzámbújtak meg hasonlók..ezért fura ez nekem..ma is egyutt voltunk kint sétáltunk sokat,beszélgettunk mindefélérol,nevettunk sokat,de nem bujt oda hozzám vagy ilyesmi..elojott a kérdés ,,ez csak a haverjának néz vagy mi?,, totál letaglóz az hogy abszolute egy cseppnyi érzelmet sem látok benne.. csak a búcsúnál volt csók,de az hosszú volt és szenvedélyesnek mondható..vagy csak nekem szenvedélyes mert én vagyok kiéhezve a szeretetére..magam sem tudom..szerinted akkor most mit tegyek??
2012. jún. 24. 23:14
18/29 anonim válasza:
Nem mindenki "odabújós" típus. Nekem a barátom már attól félt, hogy csak szexre kell, mert sosem akarok vele "csak úgy" összebújni. Pedig szó sincs erről. A szenvedélyes csók szerintem jelzőértékű, bár nem tudhatom, nem ismerem őt. :) talán picikét inkább ritkáznod kellene az üzeneteket, találkákat, de ez is kétféle módon sülhet el: vagy észreveszed rajta, mennyire várja már, és megnyugodhatsz. :) Vagy ellenkezőleg: mivel eddig sokat kerested, sajnos éppen ő fogja azt gondolni, hogy már nem fontos neked. De a legfontosabb: várakozó álláspont (és a legnehezebb is egyben!). Próbálj nyugodtan viszonyulni a helyzethez, és azt is elfogadni, hogy esetleg vége lehet. De: ne játszd el a lehetőséget önmagadtól, valahogy éreztesd, hogy fontos számodra. :)
19/29 A kérdező kommentje:
még egy dolog..most is a legszivesebben kuldenék neki egy sms.t amiben az áll h HIáNYZOL! szép ámokat! érted??? miért vagyok ennyire megkattanva? és miért érzem hogy ez az uzenet nem segítene rajtam? mert választ ugyan kapnék,de érzéseim szerint félvállrol lenne véve,és egy egyszeru ,,te is nekem,jóéjt édesem,, válasszal le lenne zárva.. mit kellene tennem?mit tennél te a helyemben?
2012. jún. 24. 23:18
20/29 A kérdező kommentje:
az van hogy mi nem egy városban élunk..suliba ugyan ide jár,de az nem ugyanaz..én szokok érte elmenni hétvégén és este 8-tól kb hajnali 5-ig velem van,és ugy viselkedunk mint akik évek ota egyutt vannak..lazulás filmnézés,aztán ránktor a szenvedély és akkor megy a párnacsata :) ezenkivul még hét kozepén találkozunk,amikor bentmarad suli után vársoban,megvár és én megyek be bárba ahol találkozunk,ott beszélunk meg ilyenek..akkor már nem hozom fel magunkhoz.. ugyhogy heti 2 szokott lenni a találkozás..ez most sok vagy kevés???
2012. jún. 24. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!