Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A perspektívának azonnal kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A perspektívának azonnal kell lennie, vagy ki is alakulhat?

Figyelt kérdés

Jól tudunk együtt dolgozni, nagyon jó baráti viszonyban vagyunk, szeretünk a másikkal lenni, jól megvagyunk, a szex is jó. Amit ő is beismer. Mégis szakított velem, mert hogy nem látja a perspektívát a kapcsolatunkban. Csak néha... De közben azt is tudta, hogy kérné meg a kezem...

Szerintem a perspektíva kialakulhat, szerinte annak mindig ott kéne lennie a kapcsolatunkban.

Másfél évig voltunk együtt. Ő 24, én 23. Szerintem még fiatalok vagyunk ahhoz, főleg úgy h még mindketten otthon élünk, hogy azért hagyjunk el valakit, akivel jól érezzük magunkat, mert nincs perspektíva...

Vagy én látom ezt rosszul? Ha nincs akkor az soha nem is lesz?

2012. máj. 2. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
a perspektíva szót eddig csak látásmód, vagy szemszög jelentésben használtam, szóval először is kérlek, írd le, hogy te mit értesz alatta, mert így nem tudok segíteni :/
2012. máj. 2. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:
csak egy fasz
2012. máj. 2. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy mit értesz perspektíva alatt.

(Csak a félreértések elkerülése végett)

2012. máj. 2. 23:31
 4/10 A kérdező kommentje:

"nem látom a közös jövőt"

(túl sokat hallottam mostanában azt h nincs perspektívája a kapcsolatunknak, szóval én már csak ezt tudom használni)

2012. máj. 2. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
le akart rázni aztán nem talált jobb szöveget
2012. máj. 2. 23:34
 6/10 anonim ***** válasza:
elmúltak az érzései, és valami olyat akart mondani, amit nem tudsz megcáfolni..
2012. máj. 2. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem szimplán h*lye lehet,hogy ilyen szöveggel akar lerázni.
2012. máj. 2. 23:39
 8/10 A kérdező kommentje:
szóval akkor ez kialakulhat, nem kell azonnal lennie? nem baj ha az ember nem látja a közös jövőt, idő kell h lássa
2012. máj. 2. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
felejtsd el a perspektívát meg a csávót is
2012. máj. 2. 23:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem látja a közös jövőtöket. Nem tudja elképzelni, hogy te leszel mellette, hogy te leszel a felesége, a gyermekei anyja.

Ha ő élete párját keresi (és nem találta meg benned), akkor neki nem megfelelő ez a kapcsolat. Nem te vagy neki a nagy Ő.

2012. máj. 3. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!