Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A perspektívának azonnal kell lennie, vagy ki is alakulhat?
Jól tudunk együtt dolgozni, nagyon jó baráti viszonyban vagyunk, szeretünk a másikkal lenni, jól megvagyunk, a szex is jó. Amit ő is beismer. Mégis szakított velem, mert hogy nem látja a perspektívát a kapcsolatunkban. Csak néha... De közben azt is tudta, hogy kérné meg a kezem...
Szerintem a perspektíva kialakulhat, szerinte annak mindig ott kéne lennie a kapcsolatunkban.
Másfél évig voltunk együtt. Ő 24, én 23. Szerintem még fiatalok vagyunk ahhoz, főleg úgy h még mindketten otthon élünk, hogy azért hagyjunk el valakit, akivel jól érezzük magunkat, mert nincs perspektíva...
Vagy én látom ezt rosszul? Ha nincs akkor az soha nem is lesz?
Kezdjük ott, hogy mit értesz perspektíva alatt.
(Csak a félreértések elkerülése végett)
"nem látom a közös jövőt"
(túl sokat hallottam mostanában azt h nincs perspektívája a kapcsolatunknak, szóval én már csak ezt tudom használni)
Nem látja a közös jövőtöket. Nem tudja elképzelni, hogy te leszel mellette, hogy te leszel a felesége, a gyermekei anyja.
Ha ő élete párját keresi (és nem találta meg benned), akkor neki nem megfelelő ez a kapcsolat. Nem te vagy neki a nagy Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!