Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri szerelem nélkül vele lenni? Vagy még alakulhat ez?
Figyelt kérdés
Eddig egy kapcsolatom volt, életem első szerelme. Nagyon szerettem őt. Most udvarol egy fiú, nagyon aranyos, kedves, olyanokat megtesz értem, amiken nagyon meglepődök, írtó édi :) De úgy érzem hogy nem lennék belé szerelmes, főleg nem annyira mint az előzőbe. Már kb 1 hónapja megy ez, már látom rajta hogy kezd elege lenni. 19/L2012. ápr. 23. 18:41
4/6 A kérdező kommentje:
egyébként nem akarom megbántani ezt a fiút, hogy játszadozok vele, mert nagyon nem érdemelné meg. Látom rajta, hogy ő már kezd megszeretni, de eléggé félénk, és ez az ami nem jön be :/
2012. ápr. 23. 18:57
5/6 anonim válasza:
Ha az elején nem fogalmazódik meg benned konkrétabb érzés a srác felé, akkor felejtős. Az ilyen kapcsolatoknak vagy mint a legtöbbnek, két kimenetele lehet. 1: Egyik fél sérül (valószínűleg Te) 2: Mindkét fél sérül. Szerintem hagyd.
6/6 anonim válasza:
én annak a híve vagyok, hogy mindent meg kell próbálni, minden adandó lehetőséget meg kell ragadni. Ki tudja, lehet, hogy idővel kiderül, illetek egymáshoz, és akkor majd jön a szerelem is. Most is van egy kapcsolatom, mikor kezdődött, különösebb szerelmet nem éreztem, nem hittem, hogy tartós lesz, de mindez már másfél éve volt, és kiderült, tökéletes párt alkotunk (: Szerintem mindenképp próbáld meg, mit veszthetsz? Szerintem csak nyerhetsz vele (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!