Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennek rohadtul nem így kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek rohadtul nem így kellene lennie. Vagy igen?

Figyelt kérdés
járok egy lánnyal kb 1 honapja..elotte egy honapot randizgattunk,és nagyon jol osszeboronálódtunk,azonnal kiderult h osszeillunk..én 22 a csaj 20 éves..a gondom az hogy nem keres..magától nem ír fb-on,nem ír sms-t..ebbe fogok beleorulni..valamelyik nap nálam volt,és beszélgettunk..nem bujt hozzám(amit amugy se szok magától),távolságtartó volt már magához képest is..akkor már besokalltam és átváltottam bunkóba,és leultem ágyam szélére és csak néztem magam elé..akkor már észbekapott és kérdezte hogy mibaj van..elmondtam neki ezt,azt is hogy sokszor hiányzik és hogy én azért nem irok neki minden nap,mert nem akarom h azt higyje h ráakaszkodok..nehogy megunjon hamar..o azt válaszolta h o ugyanezért nem keres engem..elmondta h mivel o már majdnem egy éve nem volt sráccal (szex),és nem bizik bennuk ezért ilyen.. aznap este hogy sokat beszéltunk odaadtam magát nekem.. másnap írt nekem egy smst h ne haragudjak a tegnapi miatt hogy ugy viselkedett..mondtam neki h nekem o a legfontosabb senki más,én nem haragszom rá..na és akkor jott a bomba, ,,szeretlek és nem akarlak elveszíteni,, amikor ezt elolvastam eszem megállt..ilyet képes írni nekem,és mégsem keres engem sohase?? miért van ez??

2012. jún. 24. 22:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Mert nem akar rád akaszkodni össze kell szoknotok még, meg kell értenetek egymást és meg kell beszélnetek kinek mennyi szabad térre van szüksége.. ettől függetlenül szeret csak leet ő másképp mutatja ki máshogy reagál a dolgokra mint te ugy általában szerintem nincs semmi gond.
2012. jún. 24. 22:24
 2/29 anonim ***** válasza:
Én is ez a típus vagyok, bár kicsit más azért. Én nem csalódtam, egyszerűen csak sosem keresem "én" a másikat, el is felejtkezek erről, ha keres, akkor beszélgetek/együtt vagyok vele, ha nem, úgy is "jó", nincs bennem késztetés. Odabújáshoz sem, jól elvagyok egyedül. Nem vagyok függő típus, de fontos a másik, és ezt sokszor nem érti..hogy én nem "tudom" annyira kimutatni, mint ő, illetve én másképp mutatom ki. Úgy vagyok vele, hogy nincsenek látványos érzelmi igényeim, készségeim, de tisztában lehet vele, hogy számít nekem. Jó kérdés persze, miből tudhatja, ha nem jelzem? Hát ez az. Az emberek érzelmi intenzitása más, nekem más konfliktusaim is voltak ebből. Fura módon, az olyan fiúk, akik panaszkodnak a lányok érzelgősségére, elégedetlenek, ha velem jönnek össze (mert hiányolják ezeket a megnyilvánulásokat).
2012. jún. 24. 22:26
 3/29 anonim ***** válasza:
várj még hátha feloldódik,ha mégsem akkor talán állj odébb
2012. jún. 24. 22:26
 4/29 A kérdező kommentje:
nem tudom miért nem jó ha valaki kimutatja az érzéseit.. kedves válaszoló..szerintem neked akkoris lehetett valami a multadbana,mi miatt ennyire gátlásos vagy etéren..vagy van a másik variáció,hogy annyira el vagy magaddal telve,hogy nem érdekel hogy az szar a másiknak ha nem keresed,nem érezteted vele hogy fontos neked..mert ez már ne is haragudj kellemetlen.. adja az ég hogy ne így legyen,és ne haragudj az oszinteségért de ebbol így ez jon le
2012. jún. 24. 22:31
 5/29 anonim ***** válasza:
Én sosem mutatom ki az érzéseim.... mert párszor.. RÁBASZTAM!!!!...
2012. jún. 24. 22:33
 6/29 anonim ***** válasza:
Semmi sem volt a múltamban, én már gyerekként sem voltam túl érzelmes típus. :) Pedig szerettek, körülvettek szeretettel, de nem viseltem jól, ha mondjuk kényeztettek, puszilgattak, ölelgettek. Magammal eltelve sem vagyok, de tény, hogy egyedül is jólérzem magam. Régebben próbáltam megváltozni. Ha fontos a másik, töröm magam azon, hogy a magam módján kimutassam ezt. De kivetkőzni sajnos nem tudok a természetemből, van egy határ, amin túl már kínos lenne, mintha szerepet játszanék. :)
2012. jún. 24. 22:35
 7/29 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem említeni, hogy igényem sincs rá, engem sem zavar, ha ő "csak" hasonlóan mutatja ki felém. :) Én ezt továbbra is az eltérő igényekkel magyarázom.
2012. jún. 24. 22:37
 8/29 A kérdező kommentje:
baxtam már rá énis nyugi.. de most ez az adok kapok semmi jora sem vezet ha o nem keres akkor én se fogom keresni hátha majd o mégis ir...valoszinu hogy irna nekem pár nap után,de akkor már azzal hogy mi bajom van,miért nem jelentkezem...és akkor torne ki belolem az igazi énem h te mi a faszéírt nem tudtál jelentkezni eddig? ugye hogy ez lenne a vége? konfliktust generálnák vele,amivel elvennék a kapcsolatunk amúgy jó és pozitív átélésébol elég sokat,és mr volna is egy rosszpont..egy veszekedés..1 honap után..az elég gyászos lenne..ezért próbálom meg ugy csinálni hogy minden szuper legyen,de így nehéz :/
2012. jún. 24. 22:38
 9/29 A kérdező kommentje:
valami tiipet kérhetnék toletek hogy mit kellene tennem?? esetleg valami toletet..amit megléphetnék hogy változzon ez..mert nagyon jol érzem magam vele,és rohadtul nem kéne már még egy szakítás.. mindkettonk szerint nagyon egymásra találtunk,valami mdja csak van annak hogy ezt a csorbát kikoszoruljuk..pláne ha már odaadta magát nekem..
2012. jún. 24. 22:41
 10/29 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy nehéz neked. De abba gondolj bele, hogy talán fontos vagy annak a lánynak. Mégis elképzelhető, hogy nem fog keresni, ha nem jelentkezel. A saját tapasztalataimból kiindulva: ha szereted, szerintem ne hagyd ilyen hülyeség miatt veszni. Ha más téren világosan a tudtodra adta, hogy kellesz neki, emiatt a "semmiség" miatt kár lenne szakítani. Nekem is voltak olyan fiúk az életemben, akikkel remekül éreztem magam, ezt az egyet kivéve, tehát ha ő keresett, és jött, akkor boldog voltam vele. De vége lett, mert kifogásolta az egyoldalúságot, és én hiába akartam megváltozni, nem igazán ment azzal az intenzitással, ahogyan a másik elvárta volna. Pedig jelezgettem, kerestem olyankor én is, többször is elmondtam, milyen sokat jelent nekem, és mennyire kedvelem. Csakhogy ez nem az volt, amit ő elvár, nem azok a mély, szerelmes szavak, ami egyszerűen nem az én stílusom. És ezen bukott az ügy. Utólag: kár érte. Te ne ess ebbe a hibába. :)
2012. jún. 24. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!