Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is rosszul esne ez egy komoly kapcsolatban? Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny?
Tegnap a barátomnál voltam este (nem lakunk együtt, pedig már jó pár éve együtt vagyunk [ennek megvan az oka sajnos]). Este 10-kor beszélgetünk erre kijelenti, hogy ő most alszik, fáradt, náthás menjek haza. Kérdeztem tőle nem maradhatnék-e? Kint zuhogott, villámlott nagyon zord idő volt. Nem-nem ő beteg, egyedül alszik...
Kicsit még morogtam, aztán annyit mondott, hogy azt csinálsz amit akarsz én fekszem le.
Erre elindultam, hozzátette, hogy ki se kísér nehogy megfázzon. A kapukulcsot tegyem a postaládába.
Most ez csak nekem tűnik szemétségnek? Oké autóval voltam, csak 5km-re lakunk, de akkor se tenném ki én őt ilyen villámlós, dörgős, katasztrofális időben.
Vagy én működöm rosszul?
22l
az meg se fordul a fejedben, hogy
- bal lábbal kelt fel
- felhúzták a unkahelyén
- rossz a kedve
- nem akar összefertőzni
- TÉNYLEG álmos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!