Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Másnak is rosszul esne ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is rosszul esne ez egy komoly kapcsolatban? Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátomnál voltam este (nem lakunk együtt, pedig már jó pár éve együtt vagyunk [ennek megvan az oka sajnos]). Este 10-kor beszélgetünk erre kijelenti, hogy ő most alszik, fáradt, náthás menjek haza. Kérdeztem tőle nem maradhatnék-e? Kint zuhogott, villámlott nagyon zord idő volt. Nem-nem ő beteg, egyedül alszik...

Kicsit még morogtam, aztán annyit mondott, hogy azt csinálsz amit akarsz én fekszem le.

Erre elindultam, hozzátette, hogy ki se kísér nehogy megfázzon. A kapukulcsot tegyem a postaládába.

Most ez csak nekem tűnik szemétségnek? Oké autóval voltam, csak 5km-re lakunk, de akkor se tenném ki én őt ilyen villámlós, dörgős, katasztrofális időben.

Vagy én működöm rosszul?

22l

2012. jún. 10. 15:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Előző: Kíváncsi lennék, ha vele csinálnák ugyanezt, akkor is "ártatlanul" fogná-e fel???

Sztem meg felháborító, bunkó viselkedés.

2012. jún. 10. 16:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, ha beteg vagyok. Hagyjon mindenki békén és menjen haza.

Csak azt nem értem miért félt hogy megfázik, ha már náthás?

2012. jún. 10. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
ha ezt nekem mondta volna a párom, akkor valószínűleg kijelentettem volna, hogy mindjárt nem csak láza lesz, hanem egy törött bordája is. Na engem ugyan ki nem rakna senki!!! Én az nem hagynám annyiban!! Szerintem gáz van köztetek. Legalábbis a pároddal van valami, valakivel nem lehetséges, hogy kavar?
2012. jún. 10. 16:17
 14/21 anonim ***** válasza:

Istenem ennyi értetlen nő van a világon? Én nő vagyok, de ha egyedül akar maradni akkor nem kérdezgetem, hogy maradhatnék-e mégis. Minek?

Mit kell ezen megsértődni?

2012. jún. 10. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Én műtét után eléggé elesett és gyenge voltam az altatástól meg az antibiotikumtól is. Baromi rossz volt, hogy egyrészt segítségre szorultam, másrészt a francba kívántam mindenkit, mert szívem szerint egész nap aludtam volna, egyedül. Csak ugye WC-re meg nem jutottam ki segítség nélkül, úgyhogy kénytelen voltam kompromisszumot kötni.
2012. jún. 10. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok embernek rendkívül fejletlen az érzelmi intelligenciája!... Nem b@szok ki egy olyan embert az utcára este, hogy takarodjon haza, akit szeretek. Örülök inkább, hogy amikor gyenge vagyok, akkor is ott van velem a párom és hozzá tudok bújni. Én voltam már 40 fokos lázas is és a világon a párom volt az egyetlen dolog, ami miatt még örültem, hogy élek...
2012. jún. 10. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:

16, te örülsz ha ott van a párod és elzavarom otthonról, ha beteg vagyok mert ki nem állhatom, ha ilyenkor ott nyüzsög valaki.

Nem "kib.szta", nem élnek együtt, hazaküldte, mert egyedül szeretett volna maradni. Mert beteg. A kedves kérdezőnek van kocsija, ott állt a ház előtt, nem ázott meg. Mi ezzel a gond?

2012. jún. 10. 16:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Az, hogy a kérdezőnek hasonlóképp rosszul esett az eset, mint ahogy nekem is rosszul esne, hogy elküldenek éjszaka, szakadó esőben. Ha a párja rendszeresen ilyen tapintatlan lenne, akkor most biztos nem lenne meglepődve és megbántva a kérdező. Gondolom, hogy nem nagyon szokott ilyen előfordulni, hogy előadja a párja az "előkelő angol beteget, akit kéretik magára hagyni, hogy ha úgy hozza a sors, akkor egyedül hagyja el e világot, senki ne lássa őt megtörve, gyengén". Ez az előadás inkább gyanús, mint hétköznapi...
2012. jún. 10. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:

16:55

igen a kutya (te) mindig ott ül a gazdija(párod) mellett! Még akkor is ha 40 fokos láza van!

2012. jún. 10. 17:22
 20/21 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek, sajnos a párom gyakran ilyen.

És nem volt annyira beteg, kb egyet tüsszentett meg egyszer kifújta az orrát.

Sajnos úgy érzem problémák vannak /lesznek.

Köszi mindenkinek.

2012. jún. 10. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!