Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a csajjal?
Állandóan nyomul, facen is állandóan ír cseten ha fellépek, már nem merek fellépni csetre. Viszont leveleket is ír állandóan... Mit csináljak vele? Nem akarom letiltani, mert meg akarom majd dugni.
Amúgy bűnronda, de mégis nagyra van magával szerintem....
még nem dugtam meg :D
amúgy meg én miért ne élvezkedhetnék? :D
67%-os:
Azért nem megyek fel csetre mert nem akarok vele beszélni, max írok neki 1-2 levelet azt cső...
Értelmetlen baromságokat ír, tudod ki fog vele dumálni...
Milyen megtisztelő lehet számára, hogy "bűnronda" létére eszköze lehet a te testi szükségleteid kielégítésének. Ha tudná ez a lány, hogy milyen szerencsés... Azon csodálkozom miért éred be vele, miért nincs olyan lány, aki pl. nem "bűnronda". Ja, hogy a normális lányoknak jobban bejön, ha pl. tisztelik... Na mindegy, majd ha idősebb leszel megérted. :)
Puszi: egy "nem bűnronda" lány/25
Hallod, te mekkora lúzer vagy! Ronda és idegesítő, de azért megdugnád:D Letiltani meg nem mered, há LOL:DDD
Először is, ez szánalmas. Inkább verd ki, az nagyobb férfiasságra utal, mint megdugni egy csúnya és tapadós csajt, akit már most is lekoptathatnál, ha tényleg ez lenne a célod, de neeeem, te itt eljátszod a nagy macsót, aki azért beújítaná egy körre. Hogyne, én meg tudok neked egy eladó hidat, öcsike.:)
Másodszor, szerintem te még az életedben nem láttál közelről nőt, mert akkor tudnád, hogyan kezeld ezt a faramuci helyzetet. (Elárulhatnám, de nem könnyítem meg a dolgodat.)
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!