Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ezzel a csajjal? Én már ott tartok, hogy megfolytom!
A férjemre mostanában egyre többször ráírokad egy ex munkatársnőnk. Először nem foglalkoztam vele, had dumáljanak, de egy barátom még mindíg azon a munkahelyen van, szólt, hogy vigyázzak, mert a csaj bekattant, és a melóhelyen azt hajtja, hogy szétválaszt minket, nem érdekli hogy van egy lányunk, és terhes vagyok a következővel.
A férjem alapvetően nagyon jóhiszemű, szerinte csak a hormonjaim tombolnak.
Én nem FOJTANÁM meg,mert bíznék annyira férjembe,hogy ne csalna meg.Azt hogy az illető nő mit ÍROGAT nem számít.Ahhoz,hogy ő harmadikként be tudjon avatkozni egy kapcsolatba oda nem csak a nő kell..Ha két ember boldog házasságban él,ott nincs helye harmadiknak,bármennyire is kapálózik érte..
Szeret a férjed? Bízol benne? ha igen,akkor tényleg csak a hormonjaid tombolnak..Nyugodj le,és élvezd a terhesség minden pillanatát.(kár ilyenért kiborulni)
Mosolyogj!
JA! sok boldogságot kívánok,és sok örömet a születendő kisbabádnak..
Sajnálom a hibákat, már kiírtam a kérdést, mikor észrevettem. Jelentené valaki?
A csaj neki panaszkodik, hogy milyen rossz neki a jelenlegi párjával, holott nincs senkije, legyezgeti a párom hiúságát....
Át tudom érezni a helyzeted, anno én is sokszor szerettem volna megfojtani a harmadik felet.. csak az én páromnak önként volt viszonya a munkatársnőjével.
Otthagytam a fenébe, ilyen pasi nem érdemli meg azt se hogy hozzá szóljak azóta persze próbál visszacsalogatni esküdözik hogy már semmi köze ahhoz a nőhöz de késő bánat..
ma 14:11 Már bocsika,de ha valakit ilyen könnyen el lehet vinni,aki ilyen könnyen félre lépne,az sose volt boldog a házasságában..Akkor menjen is..
Jól írták előttem.2 boldog ember kapcsolatába egy harmadik nem tud beleavatkozni,bármennyire is szeretné..
HA már a férjében sem bízik akkor miért vannak együtt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!