Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álljak be én is a sorba, és használjam ki a nőket?
Úgy érzem sosem tudna úgy szeretni engem egy nő sem, mint én őt.
Szóval azon gondolkozom, hogy talán le kellene tojni ezt az egész baromságot, és beállni a sorba, és egy nőt egyszer megdugni, utána a következőt stb.
Egyébként nem vagyok elkeseredve mielőtt valaki azt hinné, nagyon is jól vagyok, de ami nem megy, azt nem fogom erőltetni.
Szerintetek álljak be a sorba?
igen megtettem mindent.
Vagy mit kellett volna még? Fényesre nyalni a talpát meg a fenekét?
Már ennyi idő után, csak tudom és jól érzem h nem tudnak úgy szeretni... Ehhez nem kell gondolatolvasónak lenni.
Nem mondtam h ez megoldás, csak ki kell ezt is próbálni, egyszer élünk, még lehet be is jön.
Egyébként csaj vagy?
milyen feladás? Igazából annyira nem foglalkozom a dologgal, csak jó lenne most valaki, aki ugyanúgy szeret, de nem őrlöm magam ezen.
Ezt a sosem dolgot persze h nem érted, én sem tudom neked elmagyarázni, de így van én tudom csak :D
Egyébként minek kéne türelem? Nem keresek én senkit mivel tényleg nincs olyan. Szóval engem nem érdekel ez az egész, nem őrlöm magam mint sokan, hiszen megvagyok így is, csak olykor tényleg jó lenne egy lelkitárs, de mivel ilyen nincs, akkor ki kellene próbálnom a másik utat is. Már sok mindent megbántam, lehet azt is megbánnám ha nem próbálnám ki azt az utat legalább 1* 2*
Ha itt ennyi oldalról támadnak szerinted megéri?
Egy kommentet sem láttam, ami komolyan támogatna.
igen mert ide csak a sok buta csajok írtak, meg egykét nyámnyila lúzer akik nem mernének ilyesmit bevállalni.
Én meg inkább attól tartok, hogy később nagyon megbánom ha kihagyom.
Olyan az adjonisten amilyen a fogadjisten.
Egyébként itt fikáznak engem mindenki, én viszont úgy érzem h akkor hibáztam amikor ilyen lehetőségeket kihagytam. Hát nem fogok több ilyet kihagyni. Azzal lúzernak érezném magam, mivel adott a lehetőség, én viszont nem használnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!