Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Álljak be én is a sorba, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álljak be én is a sorba, és használjam ki a nőket?

Figyelt kérdés

Úgy érzem sosem tudna úgy szeretni engem egy nő sem, mint én őt.

Szóval azon gondolkozom, hogy talán le kellene tojni ezt az egész baromságot, és beállni a sorba, és egy nőt egyszer megdugni, utána a következőt stb.

Egyébként nem vagyok elkeseredve mielőtt valaki azt hinné, nagyon is jól vagyok, de ami nem megy, azt nem fogom erőltetni.

Szerintetek álljak be a sorba?

2012. máj. 5. 16:48
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
0%
igen!!!
2012. máj. 5. 16:48
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy te úgy gondolod, hogy egy lány sosem tudna igazán szeretni, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fog veled megtörténni egyszer. Ez főleg az önbizalomhiány egyik jele. Valamin változtatnod kell.
2012. máj. 5. 16:52
 3/39 A kérdező kommentje:

te el vagy tévedve, van önbizalmam, rondának sem gondolom magam :)

Az a gond hogyha nekem megtetszik egy csaj, akkor túlságosan megtetszik...

2012. máj. 5. 16:53
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Állj be, legalább több normális nő jut az arra érdemes férfiaknak...
2012. máj. 5. 16:55
 5/39 anonim ***** válasza:
amennyiben képes vagy rá mindenképpen ezt ajánlanám!
2012. máj. 5. 16:58
 6/39 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :)

Amúgy igen képes vagyok rá, már az első jelölt meg is lenne :)

2012. máj. 5. 16:59
 7/39 anonim ***** válasza:

Ne állj be, bár ez az egyéni szoc döntésed.

Az olyanoktől vagyok rosszul, akik csak egy eldobható rongydarab nézik a női nemet és csak ezt látják bennem is.

Most neki állhatnék én is panaszkodni, hogy már túl vagyok a húszon, de még egy barátom se volt....

Miért gondolod azt, hogy nem tudnának téged legalább annyira szeretni, mint te egy lányt. Dehogynem, arról nem tehet senki, hogy idáig csalódnod kellett. Így alakult.

Megváltozni megváltozhatnál, de az csak egy idióta maszk lenne és csak színészkednél.

2012. máj. 5. 17:00
 8/39 A kérdező kommentje:

utolsó 20 év körüli csaj:

Igen az én döntésem, és attól tartok később meg fogom bánni ha nem teszem meg.

Megváltozni nem fogok, végre jól érzem magam úgy ahogy vagyok.

Egyébként meg ha csak 1 éjszakás csajokra hajtok, akkor annál többet megismerek, és köztük akár lenne egy jó is.

Jelenleg azt látom jónak ha ilyen csajokra hajtok.

2012. máj. 5. 17:14
 9/39 asdface ***** válasza:

Kell ez a sorba állás, hogy majd "véletlen" rossz emberrel hozzon össze így a sors és a pofon, amit majd az élet ad észhez térítsen.

Igaz ez két élű dolog, lehet pont így ismered meg a nagy őt.

Az én mottóm:

Úgy bánj az emberekkel, ahogy elvárod hogy veled bánjanak.

Gondolom te se szereted kihasználva érezni magad.

Még egy pár indok: HIV, Hep B, stb ...

24/f

2012. máj. 5. 18:50
 10/39 A kérdező kommentje:

figyelj csak én eddig tök normális voltam meg minden, olyan lányt nem nagyon találtam aki mindenben megfelel nekem, és én is neki, illetve hogy kölcsönösen egyformán szeressük egymást. Inkább azt nevezném pofonnak, hogy én idióta módjára tudnék szeretni egy nekem tetsző csajt, az viszont nem szeretne ugyanúgy.

A HIV ellen meg lehet védekezni, szerinted vagyok akkora ostoba h a csajra hagyjam a védekezést? Ugyan már... Túl gyanakvó és bizalmatlan vagyok ilyen kétes alakokkal, nem hiányzik nekem 21-ik éves koromra egy pulya a nyakamba...

2012. máj. 5. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!