Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Álljak be én is a sorba, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álljak be én is a sorba, és használjam ki a nőket?

Figyelt kérdés

Úgy érzem sosem tudna úgy szeretni engem egy nő sem, mint én őt.

Szóval azon gondolkozom, hogy talán le kellene tojni ezt az egész baromságot, és beállni a sorba, és egy nőt egyszer megdugni, utána a következőt stb.

Egyébként nem vagyok elkeseredve mielőtt valaki azt hinné, nagyon is jól vagyok, de ami nem megy, azt nem fogom erőltetni.

Szerintetek álljak be a sorba?

2012. máj. 5. 16:48
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
úgy értem a gumi véd a fertőzések ellen, és akkor pulya sem csúszik be, nem tud átb@szni a csaj.
2012. máj. 5. 18:58
 12/39 anonim ***** válasza:

Ha ilyen leszel, akkor pláne nem kellesz majd senkinek.

De nem az én bajom...

2012. máj. 5. 19:01
 13/39 A kérdező kommentje:

mindent ki kell próbálni. Szerinted ha normálisan viszonyultam a nőkhöz és nem jött be akkor hogyan máshoz viszonyuljak?

Amúgy észrevettem h jobban bejössz egy csajnak ha bunkó vagy egy kicsit...

2012. máj. 5. 19:02
 14/39 anonim ***** válasza:
Sok sikert, legyél idióta bunkó és tett tönkre egy lány életét azzal, hogy kihasználod...remélem visszakapod!
2012. máj. 5. 19:03
 15/39 anonim ***** válasza:
tedd
2012. máj. 5. 19:04
 16/39 A kérdező kommentje:

jahh meg minek szeressek valakit jobban mint ő engem?

Végre van önbizalmam, és jó képűnek tartom magam, szóval ugyanazt adom amit más nekem, senkinek nem fogok megalázkodni, vagy az egoból lejjebb adni...

Egyszer mindent ki kell próbálni, és attól tartok megbánnám ha nem próbálnám ki ezt is.

2012. máj. 5. 19:06
 17/39 A kérdező kommentje:

figyelj csak nekem ne dumálj apukám, ennyi erővel anno pár éve nekem is tönkretették az életem, odáig jutottam h semmibe vettem magam, egy utolsó sz@rnak hittem magam.

Szóval már előre visszakaptam, most eljött az én időm is. :) Egyébként az átok visszaszáll :)

2012. máj. 5. 19:07
 18/39 A kérdező kommentje:
meg nehogy már még én legyek a sz@r csak mert erre készülök, akkor a fiúk 90%-a mi? :D azokat mégsem szidod te sem :D
2012. máj. 5. 19:08
 19/39 A kérdező kommentje:

A másik meg h tényleg nem tudna egy nekem tetsző lány sem úgy szeretni mint én őt. Már megtapasztaltam.

Egyébként csupa átlagos csaj jön be.

2012. máj. 5. 19:11
 20/39 anonim ***** válasza:

Először is nem vagyok az apukád, nem is lehetnék....De mindegy. :)

És nem átkoztalak, hanem csak mondtam valamit, de tudod mit, ne aggódj, mert már én is megjártam. Egy csupaszív ember vagy.

Tedd ami jól esik, nem győzködlek itt, de azt még leírom, hogyha igazán változni akarnál, akkor nem írtál volna ki kérdést, hanem mennél a saját fejed után.

2012. máj. 5. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!