Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Álljak be én is a sorba, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álljak be én is a sorba, és használjam ki a nőket?

Figyelt kérdés

Úgy érzem sosem tudna úgy szeretni engem egy nő sem, mint én őt.

Szóval azon gondolkozom, hogy talán le kellene tojni ezt az egész baromságot, és beállni a sorba, és egy nőt egyszer megdugni, utána a következőt stb.

Egyébként nem vagyok elkeseredve mielőtt valaki azt hinné, nagyon is jól vagyok, de ami nem megy, azt nem fogom erőltetni.

Szerintetek álljak be a sorba?

2012. máj. 5. 16:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Rossz tapasztalatokra mondod azt, hogy senki nem tudna szeretni...ha ilyet állítasz, akkor valószínű, hogy az összes lánynál próbálkoztál már....ja bocs, nálam nem, pedig én is átlagos vagyok.
2012. máj. 5. 19:13
 22/39 A kérdező kommentje:
oké akkor a kérdésre nem érdekelnek a válaszok, hanem majd összehozok egy találkát a csajjal, és megdugom, remélem így már megfelel. :)
2012. máj. 5. 19:13
 23/39 anonim ***** válasza:
azt csinálsz amit akarsz
2012. máj. 5. 19:15
 24/39 A kérdező kommentje:

azt sem tudok ki vagy mi vagy. Az átlagosak között sem mind jön be, lehet h te pont sokkal szebb vagy mint az olyanok akik tetszenek, igazából nem is tudom talán a kisugárzása foghat meg egy lánynak.

Tapasztaltam már h a nekem tetsző csajok egy sem tudna úgy szeretni mint én őket. Pedig mind csupa átlagos, szóval még arra sem hivatkozhatsz h rosszul választok. Bár lehet rosszul választok, mert lehet valami szebb csajt meg könnyen felszedhetnék, na de nekem igazából nem a külseje számít, kell ami megfogjon.

2012. máj. 5. 19:17
 25/39 A kérdező kommentje:
egyébként ha pl bejönnél, szerintem te sem tudnál úgy szeretni mint én téged. Nem mondom h egyáltalán nem, de nem lenne meg az a nagyon harmonikus kitűnő kapcsolat, ahogy kiegyensúlyozottan egyformán szeressük egymást.
2012. máj. 5. 19:20
 26/39 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, hogy ezt elolvasva én vagyok a lelkiismereted? :) Na jó, tudom, rossz poén volt.

Ha egyéjszakásokat akarsz, akkor a ,,kell ami megfogjon” részt el is felejtheted, mert az a lány, aki belemegy egyéjszakásba, abban a kell ami megfogjon a külsőben kimerül, a belsőt elfelejtheted. (Nem leszólásként írtam róluk ezt).

Lebuktatod saját magadat és szerintem ezzel az egésszel, hogy változni akarsz, csak menekülni szeretnél az elől, hogy valaki/valakik megbántott/ak. Honnan tudhatod, a következő választottad lehet hogy nagyon-nagyon fog szeretni Téged.

2012. máj. 5. 19:24
 27/39 A kérdező kommentje:

igen lehet h régen megbántottak, de ez már tényleg nem számít, igazából már olyan mintha meg sem történt volna.

Viszont azzal nem bántottak meg h pl nem tudtak úgy szeretni ahogy én őket, más volt amivel megbántottak, de erre már tényleg alig emlékszem.

Most ők arról nem tehetnek ha nem szeretnek úgy, nem is hibáztatom őket.

Amúgy egy éjszakásnál ki beszélt arról h akkor is olyan kell akiben megfog valami? Az a csaj aki erre ki van szemelve az is egyáltalán nem tetszik, sőt még annyira sem tetszik. :)

Én nem akarok változni, hanem ki akarok egy olyan dolgot is próbálni, amit még nem próbáltam, és lehet ez pont bejön. A normális dolgok nem jöttek be, így úgy érzem ki kellene ezt próbálnom, mert attól tartok később megbánom.

Miért akarnék megváltozni? :) Végre jól érzem magam úgy ahogy vagyok, miért akarnék ezen változtatni? :)

Amúgy Onnan tudom h nem szeretne úgy h már tapasztaltam, illetve volt h tényleg úgy hittem, és kiderült h nem úgy van. Meg hiába van sok csaj, hiába csak az átlagosak tetszenek( akármilyen hihetetlen csak az átlagosak az ideáljaim) azok között is csak egy csoport, akiben megfog valami.

2012. máj. 5. 19:34
 28/39 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsi ez a lelkiismeretes poén nem esett le, mire értetted? :)
2012. máj. 5. 19:35
 29/39 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok erre kívánni, hogy alakuljanak a dolgaid úgy, ahogyan szeretnéd.
2012. máj. 5. 19:37
 30/39 anonim ***** válasza:

Te tudod előre a jövőt? :) De jó neked! "sosem tudna úgy szeretni engem egy nő sem, mint én őt." Gondolatolvasó is vagy? :) Te mindent megtettél tényleg?

Gratulálni tudok, ahhoz is, hogy egyáltalán neked ez megoldásnak számít! :) De fő a változatosság, 90%-ban ez van manapság de legyen 91% .Hajrá! Sok boldogságot, de tényleg!:)

2012. máj. 5. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!