Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm orálisan elégített egy pasit a kocsijában. Lenyelte neki. Azóta nem tudom feldolgozni, és mit tegyek?
Kidobtam, de annyira heveskedett meg ordított, hogy mivel albérletben laktunk kijöttek a lakók meg a szomszéd és az segített leállítani a lányt. Karmolt, ütött, fogadkozott, totál bezavarodott, hogy bocsássam meg neki nem direkt volt.
Ezt a parkban tudtam meg a házunk előtt, mikor jött vele a pasi, hogy beköpje nekem, hogy őt bizony leszopta, lenyelte neki és nem egyszer élvezett a szájába már. Tehát ez több alkalom volt. Utána neki mentem a srácnak, az utcán az emberek szedtek le róla, bevertem az arcát szépen, megmondtam, hogy már mehet is feljelenteni ha mer... a barátnőmet utána rendeztem le, 1,5 éves kapcsolat volt, és már 2 hónapja más farkát szopta az utóbbi időben, mert a gyerek szerint január óta vannak jóba és kocsijában szopta le.. szexet nem említett akkor gondolom ennyi volt, na meg le is nyelte a spermáját, azonnal felfordult a gyomrom, hogy minden este minden reggel csókjával ébresztett és előtte való nap más farkát szopta és más spermáját nyelte... egyszerűen feldolgozni se tudom, folyamatosan keres, hív azóta sms-t ír, hogy csináljuk vissza, szeret, nem bírja ki, bömböl nagyon, de én ezt hogy nézzem el?? ilyet meg lehet bocsátani? ti mit tennétek a helyemben?
25 éves vagyok a barátnőm meg 20. Talán már nem is oylan tini... nem értem, hogy tehette meg ezt...
Úgy, ahogy az első mondja!
Keress rendes lányt, aki megbecsül téged, te jó arcnak tűnsz, jobbat érdmelsz!
tudok pont egy ilyet aki velem majdnem ugyanezt csinalta csak 1 het utan...
kis aranyos artatlannak tunt, kozbe meg kiderult hogy barkit leszop aki megkeri ot.
Nem direkt...ó akkor csak véletlenül sz*pott le valakit mi ?:D hagyjuk már. Hogy mit tennék? eltörném a kártyám, vennék 1újat, a csajt meg még véletlenül se fogadnám vissza.
ez egy ribi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!