Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire ő belém szeretett, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire ő belém szeretett, én kiszerettem belőle?

Figyelt kérdés
Voltatok már így?
jan. 28. 23:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ez semmi másról nem szól csak az egórol az önsajnáltatásról. Tudod nagyon jól. Aki szeret az nem hagy el. Tudod azt is, sőt megvagy győzve, hogy nem szeretett. Ha szeretnek, akkor nem hagynak el. Ez igazságtalan amikor talonba tartjuk a másikat ember számba nem nézzük csak azért, mert azt várjuk el a másiktól, hogy fusson utánunk vagy mert így akarjuk megbosszúlni neki azt, hogy nem jól szeretett bennünket. ( Ami pedig mindenkinek más) Én azt gondolom, hogy nem várható el. A nők mindig sírnak, veszekednek, kiabálnak mindent megtesznek azért, hogy megoldódjanak a problémák. De ha te semmibe veszed őket és bantod őket akkor miért várnád, hogy maradjon? Engedd el. Ne fájjon az, hogy tovább lép. Te is megteheted.
jan. 29. 11:06
 32/33 anonim ***** válasza:
61%
Onnantól kezdve pedig, hogy tovább lép így vagy úgy nincs esélyed nála. Nem is kell, hogy legyen nála. Van millió egy nő találsz magadnak jobbat
jan. 29. 11:09
 33/33 anonim ***** válasza:
Vagyunk ezzel páran így.
jan. 29. 12:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!