Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2x randiztam, a második randi szilveszterkor volt. Odáig volt értem és én is érte. Folyamat beszélgettünk minden, hosszú idő óta nem fogott meg senki, pláne nem így. És ő is erről beszélt, hogy ez ilyen megmagyarázhatatlan az egész ami van köztünk.

Aztán tegnap is tök aranyosan írt stb. És mivel az előző két talit ő hozta fel, így bátorkodtam most én megkérdezni, hogy mi a programja hétvégére? Erre írta, hogy "nem tudom..te?" Mármint, hogy én vagyok a programja. Mondom szeretnéd? Erre írja, hogy van más választásom? Mondom miért ne lenne, erre aranyos vagyok, hogy hagyok mozgásteret.. utána írja, hogy pont holnap ment volna egy másik lánnyal talizni (mielőtt velem találkozott akkor beszélték meg) és h nem e megyünk el ketten mekkora lenne már meg mitudomen ezen poenkodott, nekem egyáltalán nem volt vicces. Valamit írtam rá, reagált rá nevetős fejjel utána 4 órán keresztül nem írt, mondom akkor elkoszonok. "Jóéjszakát" ( semmi smiley nélkül, puszis fej vagy sziv amit ehhez szoktunk irni) erre ő "jóéjt." Mintha ő lenne besértődve, egyáltalán nem ilyen reakcióra vártam a tali kapcsán. Aztán tegnap este óta nem ír, én sem írtam. Úgy érzem nem nekem kellene. És egész nap rosszul vagyok hányingerem, gyomoridegem van. Nagyon rossz. Szerintetek túl reagálom? Vagy miért csinálhatja ezt? Úgy, hogy még tegnap is aranyosan írt amúgy.

jan. 3. 15:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Gondolom, ilyeneket az exével is eljátszott, ezért látja a hasonlóságot. Nekem ez manipulatív. Időt kér, de melegen tart az ígéreteivel.
jan. 5. 16:24
 32/38 anonim ***** válasza:

31

Ja simán lehet. :D

Igen, kicsit manipulatív. Aztán még jobban belebonyolódik az ember, meg magában keresi a hibát. :/

jan. 5. 16:36
 33/38 anonim ***** válasza:
71%
Máskor menj bele a hármas randiba, hogy a másik lány is ébredjen fel.
jan. 6. 08:58
 34/38 anonim ***** válasza:
Nah... mi lett veletek?
jan. 8. 22:08
 35/38 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, hogy mi történt azóta. :)
jan. 9. 09:03
 36/38 A kérdező kommentje:

Hú, hát végülis sikerült megbeszélni mindent és rájöttünk, hogy félreértésekből, túlreagálásokból lett ez.

Tegnap találkoztunk, hétvégén is megyek hozzá. Több órát telefonálunk szóval hálisten nem tartott sokáig ez a hülyeség.

Hogy mi lesz belőle nem tudom, majd meglátom. Nekem is kicsit manipulatívnak tűnt egyébként. Aztán bebizonyította az ellentétjét és bocsánatot is kért mindenért.

jan. 9. 19:49
 37/38 A kérdező kommentje:
Most voltam nála hétvégén, hát nem tudom. Lehet még ebből valami? Nagyon jó volt, sok szex minden. De amúgy csak így voltunk egymás mellett, oké beszélgettünk de még ilyen
jan. 12. 13:47
 38/38 A kérdező kommentje:
Jaj véletlen elküldtem, szóval még ilyen idegennek érzem ezt az egészet. Furcsa mással lenni. Ez változik majd nem?
jan. 12. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!