Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2x randiztam, a második randi szilveszterkor volt. Odáig volt értem és én is érte. Folyamat beszélgettünk minden, hosszú idő óta nem fogott meg senki, pláne nem így. És ő is erről beszélt, hogy ez ilyen megmagyarázhatatlan az egész ami van köztünk.

Aztán tegnap is tök aranyosan írt stb. És mivel az előző két talit ő hozta fel, így bátorkodtam most én megkérdezni, hogy mi a programja hétvégére? Erre írta, hogy "nem tudom..te?" Mármint, hogy én vagyok a programja. Mondom szeretnéd? Erre írja, hogy van más választásom? Mondom miért ne lenne, erre aranyos vagyok, hogy hagyok mozgásteret.. utána írja, hogy pont holnap ment volna egy másik lánnyal talizni (mielőtt velem találkozott akkor beszélték meg) és h nem e megyünk el ketten mekkora lenne már meg mitudomen ezen poenkodott, nekem egyáltalán nem volt vicces. Valamit írtam rá, reagált rá nevetős fejjel utána 4 órán keresztül nem írt, mondom akkor elkoszonok. "Jóéjszakát" ( semmi smiley nélkül, puszis fej vagy sziv amit ehhez szoktunk irni) erre ő "jóéjt." Mintha ő lenne besértődve, egyáltalán nem ilyen reakcióra vártam a tali kapcsán. Aztán tegnap este óta nem ír, én sem írtam. Úgy érzem nem nekem kellene. És egész nap rosszul vagyok hányingerem, gyomoridegem van. Nagyon rossz. Szerintetek túl reagálom? Vagy miért csinálhatja ezt? Úgy, hogy még tegnap is aranyosan írt amúgy.

jan. 3. 15:44
A kérdező szavazást indított:
Túl reagálod
Szerintem átver a kiszemelted
24 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
84%
Még akár dugni és viszlát! Ne fektess bele túl sok energiát, nagy lesz a csalódásod. Aki komolyan gondolja és valóban jól érezte magát veled, az nem kavar a hátad mögött. Akkor ezek szerint még sem érezte magát annyira jól mint mondta neked
jan. 3. 15:51
 2/38 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező nem hazudik neked. Mivel nem vagytok együtt így randizik más lányokkal is. Mégis mit vártál, hogy elájul tőled? Az a te személyes problémád, hogy beleélted magad a semmibe. Egyáltalán mi aranyos van azon, hogy írt neked pár mondatot?

"Aztán tegnap is tök aranyosan írt stb."

Egyébként hány éves vagy, legalább 16 éves vagy? Mert akkor elnézendő a viselkedésed, de ha már vagy minimum 18 nem ártana felnőtt nőként élni.

A szóban forgó fiú ha hagyod neki téged is megfektet meg a többi lányt is aki engedni fogja. Ennyi.

De egyáltalán nem kamuzik, ver át, te csapod be saját magad!

jan. 3. 15:51
 3/38 anonim ***** válasza:
75%
Tiltsd le, mit csinálnál? Nyilvánvaló, hogy csak szórakozott veled, csak azért volt aranyos, mert ezt tanulta, hogy így jut be a lányok bugyijába.
jan. 3. 15:52
 4/38 anonim ***** válasza:
72%
Szingli, ismerkedik több lánnyal is. Te többet képzeltél ebbe. Hagyjad, majd ha úgy dönt, hogy te fontosabb vagy, mint a másik lány, akkor keres.
jan. 3. 16:02
 5/38 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedik, ez még az előtt lett lebeszélve a lánnyal mielőtt velem találkozott.

Egyébként most írt, hogy érdeklődne mi változott és hogy miért így köszöntem el tegnap

jan. 3. 16:07
 6/38 Noren1989 ***** válasza:
79%
Szilvàsbuktàt, mert az szeressük.
jan. 3. 16:07
 7/38 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem ismerkedik a másik lánnyal, akkor nem választaná a vele való programot helyetted. Azt mondaná neki, hogy kedves barátnőm, van egy lány, akivel már kétszer randiztam és nem venné jó néven, hogy veled is talákozom. Ennyi.
jan. 3. 16:09
 8/38 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem tinikapcsolatok kategória véletlenül?

Nőként azt mondom, hogy szerintem kicsit túlságosan beleélted magad. 2 randi után még nem igazán lehet hosszútávú következtetéseket levonni valakiről. "egész nap rosszul vagyok hányingerem, gyomoridegem van" Kétszer találkoztál egy tök idegen emberrel, ne már, te lány! :D

Én azt látom, hogy valószínűleg poénnak dobta le a másik lány témát, meg hogy kicsit féltékenykedj, persze ez így elég tapintatlan volt. Meg nem is toljuk a másik orra alá, pláne ha komolyan tervez veled.

Én a helyedben próbálnék egy higgadt levelet írni arról, hogy akkor mit tervez végülis, mert neked nem fér bele párhuzamos ismerkedés. Pláne, ha erős szimpatizálás van (persze átérzem, hogy nehéz!).

És akkor meglátod mit reagál erre.

De a helyedben semmiképp nem kapkodnám el, még akkor se ha nagyon-nagyon-nagyon bejön. Küzdjön meg érted.

jan. 3. 16:10
 9/38 anonim ***** válasza:
75%
Kicsit túl is reagálod, de nem tom eldönteni csak ennyi alapján, hogy a csávó nagyon amatőr vagy csak seggfej és így akart lerázni.
jan. 3. 16:12
 10/38 A kérdező kommentje:
De nem is választja a vele való programot helyettem... viccből írta
jan. 3. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!