Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen vonzódom hozzá, mit csináljak?
Ez már szerintem is az a szint, ami nem normális.
Ha meglátom valahol, akár a terem másik végében, már pillangók vannak a gyomromban, szédülök, le sem tudom venni róla a tekintetem, a közelében akarok lenni azonnal. Ha kettesben vagyunk, egymásnak esünk azonnal, még akkor is, ha csak beugrom hozzá, munka közben és viszek egy kávét, fánkot, akármit.
Nem akarom elhanyagolni a szociális életemet miatta, de ha találkozom is barátnőkkel, vagy elmegyek pilatesre, hiába érzem jól magam, alig várom, hogy vele legyek, együtt legyünk. Ő is hasonlóan van, azt mondja, hogy akkor nyugodt, ha mellette vagyok.
Az elején még arra fogtam, hogy rózsaszín köd, minden kapcsolatnál intenzív az első időszak, de együtt vagyunk már két éve, hivatalosan is együtt élünk már 1,5 éve. Szóval, azt sem lehet mondani, hogy ritkán találkozunk és igyekszünk kihasználni az időt... Mert nem, összebújással indítjuk reggel a napot, és ha nincs egyéb programunk, azzal is zárjuk.
Ne haragudj, de hülye vagy. Baszki szerelmes vagy. A fellángolás elmúlt és felváltotta a szerelem. Ennyi.
A szerelem fellángolás után még eltarthat 1-2 évig. Sőt tovább ha keveredik a szeretet érzésével és csak aztán váltja fel a szeretet jó esetben.
Nem kell ezen rúgózni hanem kiélvezni. Persze nyilván nem csak az ágyban, de az is tök normális hogy szexelni akartok egymással.
De az a baj, hogy tényleg mindig vele akarok lenni.
Ha vidékre megy, munkaügyben, megyek vele.
Ha sokáig dolgozik, akkor ott vagyok vele.
Úgy érzem, az életem csak körülötte forog már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!