Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok barátnőmbe, ezért nem viselem el ha másokkal van, iskolai rendezvényeken vesz rész t ami kötelező, ezért elveszítem a fejem és olyanokat mondok írok amiket azonnal megbánok utána és normál ésszel rájövök, hogy nem vagyok normális. Amikor féltékeny vagyok mégse tudom kontrollálni magam.

2015. ápr. 20. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
a féltékenység a bizalom és az önbizalom hiánya... szóval ezek szép erények, gyakorold őket ha rendes kapcsoaltot akarsz :)
2015. ápr. 20. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Tanuld meg kontrollálni magad, különben elveszíted.
2015. ápr. 20. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
szedjél dilibogyót.
2015. ápr. 20. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Úgyanúgy vagyok csak lányban és meg akarok változni.
2015. ápr. 20. 18:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Inkább az önbizalmammal van a baj, kevésnek érzem magam hozzá egyre jobban, és ez ebben mutatkozik meg.
2015. ápr. 20. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
illetve benne sem bizol mert ha biznál benne akkor nem gondolnál olyanra hogy lazán félrelép egy nálad jobb pasival.. :)
2015. ápr. 20. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha magamnak nem vagyok elég jó, másnak se leszek és ez így van, hogy nincs miért velem maradjon ha szar vagyok. Ezért rettegek.
2015. ápr. 20. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi értelme ennek,amit csinálsz? Tudod, hogy nem kéne más. Mi okot adok rá,hogy féltékeny legyél? Egy színház az osztályommal? Mi rossz van ebben? Igazuk van,hogy ha ezt folytatod,elveszítesz, mert ki fogok készülni a kirohanásaidtól.. Kérlek, ne féltékenykedj a semmire....

Szeretlek.

2015. ápr. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!