Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Betegesen feltekeny vagyok a frjemree?
Ez nem normális!
Ha tudod, hogy mindent megadsz a férjednek, akkor mire fel vagy féltékeny?
És mi van, ha megnéz más nőt? Hűséget fogadott és nem vakságot!
Jobb lenne, ha elgondolkodnál a dolgokon, mert ez a féltékenység egyenlő lesz a kapcsolatod végével!!!
Ne akard birtokolni.
És tuningold fel az önbecsülésed.
Ennek nem lesz jó vége. Te belebetegedsz, ő meg elhagy előbb utóbb.
Gondolj bele, miért akarod kontrolálni. egy nyitott ajtónál nincs is jobb visszatartó erő. Ha maradni akar, maradni fog, elég, ha szereted.
Az ilyen beteges féltékenységet az okozza, hogy önmagad hibájából kifolyólag képtelen vagy megbízni kedvesedben, és ez sajnos meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat. Gondold végig, milyen ember vagy te, milyen is a kapcsolatotok, mik azok a dolgok, ami miatt azt gondolod a párodról, hogy "Na ez az, Ő az a férfi, aki mellett le akarom élni az életemet, mert Ő...!". Ugyanezt gondold végig magadról. Vagyis, mik azok a dolgok, amik a párodat a szemedben férfivé teszik, és mik azok a dolgok, amik téged az ő szemében nővé tesznek. Gondold végig, mi miatt van önbizalomhiányod, stb.
Ha úgy érzed, hogy mindez számodra túl nagy falat, keress fel egy pszichológust, és mellette egy párkapcsolati terapeutát is. Utóbbihoz a pároddal együtt menj el.
Én a helyedben pedig mindezt, amit leírtál, elmondanám a kedvesemnek. "Nézd, meg kell beszélnünk valamit. Én úgy érzem, betegesen féltékeny vagyok, félelmet érzek, hogy nem vagyok neked elég jó, hogy nem úgy tekintesz rám, mint arra a nőre, akivel az életed le akarod élni. És ez olyannyira elburjánzott bennem, hogy gyomorgörcs önt el engem, ha megnézel egy másik nőt, még azt is a fejembe vettem, hogy megcsalsz engem." És így tovább...
17/L
Én megértelek, nekem is volt ilyen időszakom. Betegség miatt meghíztam, és sajnos addig, míg nem sikerült legyőznöm a betegséget, ez jellemző volt rám. Nem voltam biztos magamban, nem tartottam jó nőnek magam, ezt ő hiába mondta nekem mindig.
Ami enyhített a dolgon, hogy beszéltem vele erről. Engem is megviselt lelkileg, mert egy-egy balhé után szörnyen éreztem magam, és persze őt is kikészítette. Viszont beszéltem vele erről, mondtam neki, hogy megőrjít ez a helyzet, és én is tudom, hogy nem normális dolog, de egyszer csak bekattan nálam valami, utána pedig kikészülök attól, ahogy viselkedtem. Miután ezt kitárgyaltuk, és a kirohanásaimat ő elviccelte, sokkal könnyebb lett. Közben helyrejöttem, az önbizalmam is helyreállt, de sokat kutakodtam a témában, és van olyan eset, amikor csak gyógyszeres kezelés segíthet. Ajánlanám, hogy keress fel egy szakembert.
Ez az egész azért van mert nem vagy elég magabiztos.
Azt az energiát amit féltékenykedésre pazarolsz, inkább forgasd vissza arra h jobb és szebb legyél.
Legyél mindig ápolt, csinos, nőies, még otthon se hanyagold el magad, hordj divatos ruhákat és sminkelj, csináltass egy szép frizurát, ápold a bőröd stb. Ha ragyogni fogsz, meg se fog nézni nagyon más nőket, vagy max konstatálja, hogy te jobban nézel ki.
A kinézet persze nem elég, legyél jó az ágyban is. Vess be trükköket, tudd meg a fantáziáit, vagy próbáljatok ki vmi újat. Lepd meg néha vmivel pl. szexi fehérnemű, sztriptíz, bilincs stb. Ha mindig tartotagtsz vmi meglepetést nem fogja az újdonságot más nőknél keresni.
Ha ez a kettő megvan nyert ügyed van, de persze az sem árt, ha kedves vagy, hűséges, megértő, jól főzöl stb.
Nem hiszem h valaki megcsalna egy ilyen nőt, ha meg mégis, akkor nagy barom, és meg se érdemli. Viszont a szürke, elunalmasodott kapcsolatoknál, ahol a nő az idő során eligénytelenedik, bizony sokszor megcsalás a vége. Nem mondom persze, hogy feljogosít bárkit is a megcsalásra, ha a párja elhanyagolja magát, vagy nem elég profi az ágyban, de bizony a törvényszerűség ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!