Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csináljam? Kicsit parázok

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? Kicsit parázok

Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtetszett nekem a minap. Párszor összeakadt a tekintetünk és mosolygott rám. Aranyos normális lánynak tűnt ahogy figyeltem mikor beszélgetett másokkal. Két perc alatt sikerült a facen kideríteni ki ő mivel ismerem a másik lányt névről akivel beszélgetett. Azt is tudom hol dolgozik. Egy üzletben. Eldöntöttem hogy be fogok menni hozzá vásárolni és szeretnék vele beszélgetést is kezdeményezni de fogalmam sincs hogy tegyem. Sajnos elég sokszor megégettem magam és félek az ilyen szituációban de tetszik nekem és le akarom gyűrni a félelmem mert így nem lesz senkim soha. Ráadásul ő tényleg megfogott ami nagyon ritkán fordul elő velem a sok csalódás után. Hogyan tegyem?
nov. 24. 21:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem vagy jó a beszélgetésben, elhívhatod egyből sétálni is,

Én ezt gondolom.

nov. 24. 21:30
 2/25 A kérdező kommentje:
Igazából tudok beszélgetni de szorongok az elején nagyon. Utána elmúlik.
nov. 24. 21:35
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz ki fejben minél több scenariot és lehetséges beszélgetési irányt, hogy még véletlenül se fagyj le, vagy mondj hülyeséget majd élesben. Aztán azok közül az aktuális helyzethez legjobban passzolót használd. És próbáld lazára venni, ne legyél se túl görcsös, se túl merev. Ja és valami saját, egyedi dolgot találj ki, nehogy valami túlhasznált pick up lineokat! Hanem pl arra is tudj őszintén felelni egy laza bók keretében, hogy mit látsz benne, mivel fogott meg téged, úgy őszintén. Azt hiszem ezekkel annyira nem lőhetsz mellé. Ja még annyit, hogy a megfelelő időpontban tedd mindezt, ha látod hogy mondjuk épp vevőáradat van és stresszes szegény, akkor ütemezd át egy másik napra.
nov. 24. 21:38
 4/25 anonim ***** válasza:

"Szia! Láttalak múltkor Noémivel. Feri vagyok, évfolyamtársak voltunk. Fenn vagy FB-on? Bejelölhetlek?"

És add oda a FB-odat, hátha ő jelöl be.

Aztán köszönj el!

Nézd meg az oldalát, ő is nézi a tiedet, like-olgassatok egymásnál, aztán pár nap, pár hét múlva írj neki valamit, ha válaszol, csevegjetek ott, ha minden tetszik, hívd el sétálni, programra, stb.

nov. 24. 23:52
 5/25 anonim ***** válasza:
72%

Ha akarod jelöld be fb-n, írj pár sort, hogy honnan ismered. Mondhatod azt is, hogy szívesen meghívnád egy kávére.

De azt, hogy beállítasz a munkahelyére, azt felejtsd el. Én azonnal megszakítanám a kapcsolatot azzal, aki a munkahelyemre jönne. Főleg ismeretlenül, vagy nagyon friss kapcsolatban.

nov. 25. 03:28
 6/25 A kérdező kommentje:
5#. Egy üzletben dolgozik ahová bárki bemehet....
nov. 25. 04:12
 7/25 anonim ***** válasza:
24%
De ez olyan, mintha a nyakarajarnal. Meg nem is ismered, de mar a munkahelyen keresed. Ha nem akar ismerkedni, akkor is bejarkalsz majd oda?
nov. 25. 07:09
 8/25 A kérdező kommentje:
7#. Nem feltétlenül értek egyet ezzel. Én is 14 évet húztam le kereskedelemben. Ketten voltunk férfiak a több mint 10 fős csapatban. Nem egy kolléganőm ott talált párt. Volt több olyan eset ahol mint mondtad te is ténylegesen a nyakára járt az illető. De a kolléganő ezt nem annak vette. Összejöttek. A másik az hogy bemegyek vásárolni és pár szót beszélünk az még tényleg nem hinném hogy az a kategória hogy a nyakára járok.
nov. 25. 10:44
 9/25 A kérdező kommentje:
Egyébként ha nem akar ismerkedni azt is tudomásul veszem és nem zargatom. Nem vagyok olyan mint a legtöbb férfi hogy zaklatom a nőt és erőszakoskodok ha arra célzol...
nov. 25. 10:46
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

De ti nem egy helyen dolgoztok, nem kollegak vagytok, az mas helyzet.

Te ide elsosorban nem bevasarolni mennel oda, hanem csajozni.

En inkabb online vennem fel vele a kapcsolatot, eloben ez eleg letamado lenne.

nov. 25. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!