Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok. Most van az első párkapcsolatom. Kicsi parázok a csókolózástól. Adnál néhány tippet hogy hogyan csináljam jól?
Jajj, annyira szeretem az ilyen kérdéseket. :D
Először is. ne izgulj! :) Én azt vallom, hogy elsőre (sem) lehet elrontani, sikerül, ahogy sikerül, idővel mag majd úgyis belejössz. :))
Én adok neked leckéket pici szívem.
Üdv Feri bá'
at egyetlen és legfontosabb szabály:
ne parázz rá! olyan lesz amilyen lesz. minél többet csinálod annál több tapasztalatod lesz benne, és utána könnyebb lesz már
hát öleld át a lány derekát, és húzd magadhoz közel:)
értékelni fogja:))
De aranyos vagy :D
A csókolózáshoz sok tippet nem lehet mondani, de előszörre gondolom nem akarod "letámadni" a másikat, szóval ne szorítsd rá nagyon a szádat az övére, illetve igazat szóltak itt előttem: ne görcsölj rá! Nemsokára belejössz, rá fogsz érezni! ;)
Egyáltalán, fiú vagy vagy lány? :-D
Amúgy semmi gáz, jönni fog magától. Először inkább csak szájrapuszit adj, aztán jöhet a csók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!