Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csináljam? Kicsit parázok

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? Kicsit parázok

Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtetszett nekem a minap. Párszor összeakadt a tekintetünk és mosolygott rám. Aranyos normális lánynak tűnt ahogy figyeltem mikor beszélgetett másokkal. Két perc alatt sikerült a facen kideríteni ki ő mivel ismerem a másik lányt névről akivel beszélgetett. Azt is tudom hol dolgozik. Egy üzletben. Eldöntöttem hogy be fogok menni hozzá vásárolni és szeretnék vele beszélgetést is kezdeményezni de fogalmam sincs hogy tegyem. Sajnos elég sokszor megégettem magam és félek az ilyen szituációban de tetszik nekem és le akarom gyűrni a félelmem mert így nem lesz senkim soha. Ráadásul ő tényleg megfogott ami nagyon ritkán fordul elő velem a sok csalódás után. Hogyan tegyem?
nov. 24. 21:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyébként miért küzdesz ennyire ellene. Mintha a te munkahelyedre mennék be úgy ódzkodsz....
nov. 25. 19:52
 22/25 anonim ***** válasza:
49%

Értem én, hogy a kereskedelemben dolgozik, ahova bárki bemehet. Bárki vásárló, vásárolni. Én még a páromtól sem tűrném el, hogy a bejárkáljon a munkahelyemre, nemhogy egy kezdődő, vagy el sem kezdődőtt kapcsolattól.

De tudod mit, azt csinálsz amit akarsz, aztán ne csodálkozz ha el is ástad magad azonnal😁

nov. 25. 20:29
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem óhajtok vitatkozni. Te ezt így gondolod más meg lehet máshogy. Azért én a páromat nem írnám le ha bejönne a munkahelyemre. Számomra nem lenne semmi visszataszító ebben. Én így látom te meg máshogy. Ennyi
nov. 25. 20:36
 24/25 A kérdező kommentje:
Na szóval. Felajánlották hogy segítenek benne. A rokonom. Úgyhogy nem lesz belőlem zaklató 😊
nov. 25. 20:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem en irtam az elozo kommentet, tobben vagyunk ezen az allasponton.

Tovabbra sem irtam, hogy zaklato vagy, latom, nem sikerul a szovegertelmezes…

nov. 25. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!