Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhéten lesz az első randim, és nagyon parázok! Mit csináljak? Heelp!
Tudom hogy rengeteg ilyesmi kérdés volt ebben a témában, de csak azért is leírom az én verzióm!:DD
Szóval, a történet a következő:
Idén jött egy új fiú az osztályunkba, és szörnyen helyes:)
És nem az a típus, aki menőzik a szünetekben, egoista, vagy ilyesmi.
A jegyei is jók, a többség 5-ös, vagy 4-es.
Nagyon kedves, az elejétől kezdve jóban voltunk, nekem már az első pillanattól nagyon szimpatikus volt:))
Mostanában ő is közeledik felém, kedves velem, és sokszor rámosolygok, vagy ő rám, tehát összemosolygunk.:)
Suli után, amikor csak ketten voltunk a buszmegállóban, beszélgettünk, nevettünk. Aztán egyszer csak megkérdezte hogy lenne-e kedvem ekkor, meg ekkor találkozni sulin kívül?
Én rögtön rávágtam hogy : Persze!!:D És ez azért volt picit ciki, mert szinte nem is várta meg a mondat végét, csak rögtön rávágtam..:D Na mindegy.:D Szerencsére a fiú látta hogy picit beégtem, úgyhogy csak nevettünk rajta egy jót:D
Aztán, mikor elbúcsúztunk, akkor rám mosolygott, és picit elpirult:)
Cukrászdába megyünk, és uhh, kicsit parázok dolgok miatt:D
Úgyhogy lenne számotokra pár kérdésem:D :
-Ha fizetni szeretné a sütit, engedjem hogy kifizesse?
-Hogy viselkedjek?
-Mondjam el neki, hogy tetszik nekem?
+ha tudnátok mondani pár tippet, azt megköszönném:)
Tudom, tudom, hogy nem kéne erre ennyire ráparázni, minden jön magától, stb. De nagyon izgulós típus vagyok sajnos,meeg akkor iiiiiis!:D
És azt is megköszönném, ha leírnátok hogy nektek milyen volt az első randi, és hány évesen történt?:D
Bocsi, hogy kisebb regényt írtam:D
Mindketten 14 évesek vagyunk
Előre is köszi a válaszokat ♥
14/L
Természetesen engedd neki:) ezt így illik, ő is tudja.
Viselkedj természetesen, ahogy eddig, nevess/mosolyogj sokat, és ha arra terelődik a szó/úgy adódik, nyugodtan mondd meg neki, mert valószínűleg viszonozza:D sok sikert! :)
Először is gratulálok hozzá :) Pláne hogy (elmondásod alapján) irtó helyes pasit fogtál ki, és cukrászda... :D Tök jó lesz, ne izgulj, az a lényeg hogy add önmagad, tudom hogy mindenki ezt mondja, de hidd el, neki pont az tetszik benned, aki és amilyen vagy. Amit biztos hogy ne csinálj, ne legyél nagyon rámenős, az olyan erőltetett, meg elriaszthatja őt.
A süti árát meg sztem hagyd neki kifizetni, ha felajánlja, bár én párommal mindig felezek (én allergiás lennék rá, ha mindent ő fizetne nekem), de ha nagyon ragaszkodik hozzá, hogy ő hívjon meg, akkor megköszönöm és megengedem éééés aztán később visszahívom őt :)
Szóval ha felajánlja engedd meg neki, de akár azt is mondhatod, hogy a legközelebbi alkalommal te hívod meg valamire (és így tuti lesz 2. randitok is :D ).
Szóval sok sikert, majd írd meg milyen volt, hadd irigykedjünk rád ;)
nagyon-nagyon köszönöm az eddigi válaszokat,és mindenképp írni fogok hogy mi volt:)
Még azért jöhetnek komik:)
ÚRISTEN:DD:$
Tegnap volt az első randink, és nagyon jó voolt!:D
Ő fizetett, semmiképp se engedte hogy én fizessek, úgyhogy mondtam hogy legközelebb én fizetek.:D Erre ő mélyen a szemembe nézett, és megkérdezte hogy: Szeretnél legközelebbi alkalmat is?
Én meg úgy elpirultam, hogy csak na.:D De természetesen igent mondtam, vagyis hát azt, hogy ha te is..:D
És nagyon sokat nevettünk, mosolyogtunk, mindig volt témánk.
Amikor elbúcsúztunk megfogta mindkét kezem, a szemembe nézett, és mondta hogy nagyon jó volt velem lenni, és megkérdezte hogy találkozzunk-e jövő héten?:)
Igent mondtam, és a végén megpuszilt.
ÁÁááá! Annyira boldog vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!