Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13/F Jövőhéten randizni fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13/F Jövőhéten randizni fogok egy 14 éves lánnyal. Hogyan mondjam el anyának. Mikor még azt se tudják, hogy járok valakivel?

Figyelt kérdés
Hétfő óta járunk és jövő hét hétfőn fogunk talizni (Jún. 30)Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy járok valakivel és hogy randizni is fogunk?

#első randi #párkapcsolat #szüleim nem tudják h járunk
2014. jún. 26. 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondd az igazat!
2014. jún. 26. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Anya. Van egy barátnőm és jövőhéten találkozom vele. Szeretnék kérni egy kis zsebpénzt, hogy meghívhassam fagyira. Ennyi. Fiú vagy, nem fog annyira félteni, mintha lány lennél. 24/F
2014. jún. 26. 15:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Erdőben fogunk talizni. Többen is leszünk :]
2014. jún. 26. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor a fagyi helyett mond a tűzgyújtókészletet :D

A lényeg, hogy legyél őszinte, mert ha hazugségon kap csak bajod lesz.

2014. jún. 26. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Mondd el azt amit az előttem szólók írtak és ne izgult túl hisz a szüleid is voltak fiatalok és nekik is voltak gyerekszerelmeik. Mondd hogy van egy lány akivel jóban vagy, és megvan beszélve a találkozó és el szeretnél menni. Először csak tudják azt hogy találkozgattok, aztán utána egy pár hétre mondd el hogy hát anya/apa picit többre fordult a barátság. ennyi :D
2014. jún. 26. 16:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy összeismerkedtél egy olyan lánnyal, aki neked nagyon tetszik. Szerintem örülnek neki, mert ha látják, hogy boldog vagy, akkor ők is azok. :)
2014. jún. 26. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Hova mész?

erdőbe.

Kikkel?

a barátnőmmel, meg még pár haverral.

Van barátnőd? O.o

aha.

valahogy így :D

2014. jún. 27. 11:40
 8/10 A kérdező kommentje:
De jó, hogy nem mondtam el hogy vsn. A mostani világban csak a kinézet számít...megcsalt egy jobb pasira. Első csajom egy r*b*nc volt !!!*-*
2014. jún. 30. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:

akkor meg ne foglalkozz vele.:)

várj egy-két évet és kezdj majd el egy komolyabb dolgot:)

2014. jún. 30. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:
én múltkor randiztam egy sráccal, de nekem a szüleim hát hogy is mondjam elég konzervatívak ilyen téren. és azt mondtam apának hogy adjon pénzt, mert megyek moziba egyik barátnőmmel :)
2014. aug. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!