Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék még a nyáron összejö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék még a nyáron összejönni valakivel, vagy legalább csókig, ölelésig eljutni, ha nem is lesz komolyabb kapcsolat belőle. Hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy kiszemeltem is, de nem vagyok olyan "hú de nagyon" oda érte, csak vele szívesen összejönnék, de vannak rajta kívül más srácok is, akikkel szívesen ismerkednék.

Valakinek valami ötlete? Szeretethiányom van. 17/L

2014. jún. 12. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
ölelés, annak közenics egy tábor és lefekvés előtt van:D
2014. jún. 12. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem rossz ötlet kapcsolatba menekülni.

ha viszont biztos így akarod egyszerűen mássz rá, hívasd el magad valahova, legyen számára egyértelmű mit akarsz. és majd el is fogja dönteni hidd el.

ha szeretnél beszélhetünk részletesebben privátban, nincs ismerkedési célom-

2014. jún. 12. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

velem ismerkednél? :)

balatonon

21f

2014. jún. 13. 00:37
 4/5 anonim válasza:
A szeretethiányod nem biztos hogy egyenlő azzal hogy kapcsolatra van szükséged ! A szeretet mástól is megkaphatod! Barátok család! Ha viszont kapcsolatot szeretnél ,menj bátran ismerkedni :) itt a nyár ilyenkor bármi megtörténhet!
2014. jún. 14. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, szeretethiányom van, és barátnőt szeretnék de én mondjuk tényleg szívből vágyom egy társra. merre laksz?
2014. jún. 15. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!