Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan és hol tudnál összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol tudnál összejönni egy lánnyal komoly kapcsolat céljából? (bővebb infó)

Figyelt kérdés

Hát magamról annyit hogy kedves és figyelmes srác vagyok de zárkózott vagyok akkor nehezen nyílok meg másoknak ezt azért mert eddig szinte mindig visszaéltek azzal hogy elmondtam mindent és még hát állítólag elrejtem az érzéseimet pedig sztem ez nem igaz aztán hát általában még ilyen itt honülős vagyok de szért kiszoktam mozdulni. nos hát ígyhogyan és hl tudok vkivel összejönni?

19/F előre is köszi a segítséget

2010. jan. 24. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
én normállis lány vagyok,és eddig 2sikeres kapcsolatom is a netes ismerkedésből származik.le lehet hurrogni,nem társkeresőről van szó.szerintem érdemes megpróbálni,szerencse kell hozzá.:)az egyik fontos dolog a türelem,a másik hogy legyél nyitott,tájékozott,jó társalgó,és figyelmes.drukk17/L
2010. jan. 24. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Kori pálya egyértelmű.:) véletlenül nekimész valakinek, vagy felsegítesz valaki és már el is kezdhetsz ismerkedni. sok lány megy ki a barátnőjükkel.:)
2010. jan. 24. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:
jó ötlet de nincs koripálya a közelben:/
2010. jan. 24. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát van valaki aki konkrétan érdekel vagy csak azért szeretnél valakit,mert a korodbeli srácoknak van barátnőjük és,hogy te se lógj ki a sorból???

Tudom,biztos azt mondod,hogy "mondhatsz valami újat is" de nem érné meg megvárni,amíg találkozol valakivel,aki tényleg tetszik?Nemcsak külsőleg,de a "belsője" is?

Mire jó az,ha azt mondjuk,hogy menj ki a kori pályára és szólíts le valakit??? Mi van,ha pont olyat fogsz ki,aki külsőre álomnőnek néz ki,aztán amikor odamész hozzá,elküld a halál f****ra és tökre aláássa az önbizalmadat???Hmmmm????

2010. jan. 24. 21:23
 5/7 A kérdező kommentje:
nos hogy válaszoljak lenne 1 lány aki tetszik jóban vagyunk meg minden már vagy féléve próbálkozok de semmi csak barátok szintjén maradtunk de pont olyan tulajdonságai vannak ami nekem tökéletes de semmi párszor randiztunk és ennyi azóta is nagyon jóban vagyunk bármiről lehet vele beszélni ő az egyetlen akiben anynira megbízok hogy mindent elmondok neki de ennyi nem is egyszer mondta már hogy szeret meg minden ha valaki nem tudná azt hinné járunk amiket mond de ez nem igaz őt inkább egy nála 10 évvel idősebb gyerek érdekli szal kezdek lemondani róla... de ellemben nagyon szeretnék már valakit aki szeret mellettem van és kitart melettem de sajnos ilyen lányt még nem találtam és rossz így egyedül:(
2010. jan. 25. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
De tudja a lány, hogy szeretnél többet is?
2010. jan. 25. 22:11
 7/7 A kérdező kommentje:
igen tudja
2010. jan. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!