Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol tudnál összejönni egy lánnyal komoly kapcsolat céljából? (bővebb infó)
Hát magamról annyit hogy kedves és figyelmes srác vagyok de zárkózott vagyok akkor nehezen nyílok meg másoknak ezt azért mert eddig szinte mindig visszaéltek azzal hogy elmondtam mindent és még hát állítólag elrejtem az érzéseimet pedig sztem ez nem igaz aztán hát általában még ilyen itt honülős vagyok de szért kiszoktam mozdulni. nos hát ígyhogyan és hl tudok vkivel összejönni?
19/F előre is köszi a segítséget
Hát van valaki aki konkrétan érdekel vagy csak azért szeretnél valakit,mert a korodbeli srácoknak van barátnőjük és,hogy te se lógj ki a sorból???
Tudom,biztos azt mondod,hogy "mondhatsz valami újat is" de nem érné meg megvárni,amíg találkozol valakivel,aki tényleg tetszik?Nemcsak külsőleg,de a "belsője" is?
Mire jó az,ha azt mondjuk,hogy menj ki a kori pályára és szólíts le valakit??? Mi van,ha pont olyat fogsz ki,aki külsőre álomnőnek néz ki,aztán amikor odamész hozzá,elküld a halál f****ra és tökre aláássa az önbizalmadat???Hmmmm????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!