Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri osztálytárssal összejönni? Mármint lehet hogy e miatt nem jön össze egy kapcsolat?
Ráhajtottam egy lányra és nem akart többet egy csóknál, megtudtam hogy attól tart hogy oszt.társak vagyunk és mi van ha igent mond és utána szakítunk. Szerintetek most mit csináljak? Hagyjam az egészet?
18/F
Jut is eszembe, hogy jobbat mondjak, vannak olyan ismerőseim, akik általános iskola 3. osztályában jöttek össze, most 28 évesek, házasok! :) Nagyon nagyon boldogok együtt, és ez messziről látszik a kapcsolatukon! :)
Persze azért van ennek hátulütője is, volt a mi osztályunkban másik pár is, ők két hónapig bírták egymás mellett, aztán szakítottak nem túl békésen. Tavalyi tanévben elkerülték egymást, de idén már egész jókat beszélgetnek. A lényeg annyi, hogy ha osztálytársaddal jössz össze, akkor különösen tapintatosnak kell lenni, és amit lehet megtennél egy kapcsolatban, azt még véletlenül sem egy osztálytárssal. Gondolok itt pl megcsalásra, mert azt minden ember nehezen viseli el, és ha pont osztálytársad az, akit megcsalsz, akkor könnyen tönkreteheted a hátralevő két évét. Ha békésen váltok el, akkor nagy baj nincs... szerintem! :) (Első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!