Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel úgy randizol, hogy már szerelmes vagy belé milyen ajándékot vinnél?
Én nem vinnék ajándékot...minek? Lány létemre bátyám szavaival kell éljek (mert igazat is adok neki)..nem szabad a másik felet korán elrontani, mert akkor sok esetben később elvárja a folytonos ajándékozást, és egyre-egyre értékesebbet, nagyobbat stb szeretne.
Aki szeret, az ajándék nélkül is szeret.
Ha annyira vinni szeretnél valamit, én tuti egy szál rózsát vinnék a helyedben (ha fiú vagy) ha lány, akkor egy tábla csokit, amit együtt elmajszoltok.
diamond: nőként egyetértek veled és a bátyáddal is.
Kérdező: szerintem is max egy szál virág, amilyet szeret és ennyi.
Én a lány vagyok:)
Rózsára számítsak?
Én szeretem az ajándékokat, bár soha sem halmoztak el vele, sőt még rózsát is ritkán kaptam.
Viszont randin, főleg az elején, én megijednék, zavarba jönnék, és korainak gondolnám, hogy vett nekem valamit. Még akkor is ha szintén szerelem van a másik fél irányába, vagy kezd már kialakulni.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!