Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 vagyok és megkért az egyik fiú barátom, hogy járjunk. Érdemes úgy járni valakivel, h nem vagy belé szerelmes?
ha nem tetszik ÚGY, akkor nem.
ha tetszik, csak még nem érzed azt hogy hűha így meg úgy szereted akkor végülis adhatsz egy esélyt:D
A te korodban én is "csakúgy" jártam egy sráccal. Mi inkább barátok voltunk és azért jártunk, hogy legyen kivel programokat csinálni. Szerintem jó volt. :D 1év 2 hónapig jártunk.
20L
A mostani barátnőmmel az a szitu, hogy én tetszettem neki, semmi jelet nem adott, és teljesen váratlanul szerelmet vallott.. és úgy meglepődtem, hogy azt vágtam rá, hogy: "fúúh ez nagyon meglepő volt, de elkell gondolkoznom rajta"
A mai nap is együtt vagyunk, és életemben nem szerettem még igy senkit ahogy most őt..
Ennyit mondok neked: Ha futsz, olyan szekér után fuss, aki fel is vesz!" Ne hagyd ki a lehetőséget!:) Sok sikert, és boldogságot nektek!:D
Nem gondolkozok emósan, sőt... :D
Csak ugye mindenki egyre fiatalabban kezdi a szerelmi életet, és egyre többen járnak ilyen miatt pszichológushoz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!